• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.08.2021

20:13

/ANKETA/OCENE/ MOŽE LI PARTIZAN PRED GROBARIMA DO PLEJ-OFA! Sudijska GREŠKA koštala crno-bele! Popović je BUDUĆNOST!

Starsportphoto

Partizan

/ANKETA/OCENE/ MOŽE LI PARTIZAN PRED GROBARIMA DO PLEJ-OFA! Sudijska GREŠKA koštala crno-bele! Popović je BUDUĆNOST!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana remizirali sa Sočijem 1:1 u okviru prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija

Odigrali su crno-beli sjajnu utakmicu u Sočiju, pravu takmičarsku, a malo je falilo da sve padne u vodu greškom glavnog arbitra. Ipak, uspeo je Rikardo Gomeš da donese remi - 1:1!

Za sedam dana na programu je revanš u Beogradu, a crno-belima će biti neophodna pobeda jer je gol u gostima izbačen iz upotrebe. 

Anketa

Ocene: 

Aleksandar Popović 7 - Možda je u Dunajskoj stredi sjajna partija bila sreća, ali je večeras u Sočiju mladi Popović potvrdio klasu! Iako ima samo 22 godine, golobradi čuvar mreže je danas bio prava talija za crno-bele, osujetio je svaki napad ruskog tima i sačuvao šanse Partizana za revanš. 

Marko Živković 6,5 - Odradio je bivši bek Voždovca lavovski posao protiv Sočija! Napali su Rusi svim silama njegovu stranu, označen je kao "najslabija karika", ali se nije tako pokazao. Gotovo bez greške, ali su ga odbranbene obaveze isključile iz napadačkih akcija. 

Foto: Starsportphoto

Igor Vujačić 6 - Nervozniji u štoperskom tandemu. Skrivio je penal, iako penala nije bilo, ali je svakako nespretno reagovao na ivici kaznenog prostora i dao šansu Noboi da dovede Soči do prednosti. U nastavku bio sve nervozniji, nije ulivao poverenje. 

Siniša Saničanin 6,5 - Dobio je gotovo sve vazdušne duele dojučerašnji štoper Vojvodine i pokazao da je i više nego uigran u novom timu. Mogao bi reprezentativac Bosne i Hercegovine da bude kapitalno pojačanje za Aleksandra Stanojevića. 

Slobodan Urošević 6 - Rano je ušao u problem sa kartonom, ali je uprkos tome "muški" izgurao partiju. Dobro su skauti Sočija odradili posao i uvideli da će teško proći po Uroševićevoj strani, te je bio mnogo manje opterećen od kolege na suprotnom delu terena. 

Saša Zdjelar 7 - Već se ponavljamo kao papagaji, ali Zdjelar je žila kucavica Partizana! Može povremeni reprezentativac Srbije da doda Frišt arenu na spisak stadiona koje je "preorao". Uz to, u tandemu sa Aleksandrom Šćekićem progutao je kreaciju Kristijana Noboe i tako isekao krila Sočiju. 

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Šćekić 7 - Dobio je stameni vezista iz Crne Gore prednost u odnosu na Miloša Jojića i ponovo je demonstrirao moć! Dobio je konkretan zadatak da bude senka Noboi i bio je i više od senke, Ekvadorac će ga sanjati! Nije Šćekić izgubio duel na sredini terena. 

Bibras Natho 6 - Kao što je Šćekić ukrotio Nobou, tako su veziste Sočija uspele da zaustave Izraelca i tako uspore crno-bele. Nije bio ovo Natho na prepoznatljivom nivou, a od njega se očekuje da svojim kvalitetom reši meč protiv ovakvih rivala, ovoga puta to nije bio slučaj. Nakon nepostojećeg penala, ušao u nepotrebnu nervozu. 

Danilo Pantić 5,5 - Da nije komentator u prenosu nekoliko puta pomenuo da je Pantić na terenu, niko ne bi primetio bivšeg vezistu Čelsija. Prosto, Pantić je večeras bio neprimetan. 

Lazar Marković 7 - Možda i najbolji pojedinac u timu Aleksandra Stanojevića! Nisu mogli ništa vihornom Čačaninu defanzivci Sočija, a trk pored Baraća za 1:1 podsetio je na zlatne dane kada je Markec harao Evropom u dresu Benfike. 

Foto: Starsportphoto

Rikardo Gomeš 6,5 - Došao je sa epitetom eltinog strelca, a to potvrđuje od utakmice do utakmice. Ipak, utisak je da mora češće da koristi šanse koje mu se ukazuju. Perfektno je ispratio Markovića koji ga je "spojio" sa golom. 

Izmene: 

Aleksandar Lutovac - Bez konkretnog učinka.

Miloš Jojić - Bez konkretnog učinka.

Filip Holender - Bez konkretnog učinka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija