• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Tanjug

18.08.2021

11:24

Stanojević pred Santa Klaru! Totalno smo NEPROFESIONALNI

fkpartizan.rs

Partizan

Stanojević pred Santa Klaru! Totalno smo NEPROFESIONALNI

Podeli vest

Partizan u četvrtak od 22.30 gostuje Santa Klari u prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu konferencija, a šef struke crno-belih Aleksandar Stanojević izneo je svoja očekivanja od te utakmice

Važno nam je da ostanemo u igri za sledeću utakmicu pred našim navijačima. Portugalci su bili prvaci Evrope, liga im je izuzetno jaka, tako da sve to moramo da poštujemo, izjavio je trener Partizana Aleksandar Stanojević pred prvu utakmicu plej-ofa za Ligu konferencija protiv Santa Klare.

- Santa Klara je klub u ekspanziji, napreduju iz godine u godinu, a kvalitet su potvrdili u dvomeču protiv Olimpije, kada su protivnika visokim presingom potpuno oterali od svog gola - dodao je Stanojević.

Foto: Starsportphoto©

Aleksandar Stanojević

- Imaju dosta igrača koji jednim potezom mogu da reše utakmicu, imaju puno Brazilaca koji su izuzetno brzi i vešti sa loptom i moji igrači će dobiti jasne instrukcije kako da igraju prvi meč - istakao je strateg crno-belih.

Stanojević se osvrnuo i na probleme sa povredama.

- Imamo većih kadrovskih problema od Santa Klare, povređeni su Zdjelar, Jović, Pantić, povredu vuče i Šćekić, tako da ću i to morati da uzmem u obzir kada budem određivao ko će nastupiti u prvom meču.

Partizan za vikend nije igrao meč u domaćem šampionatu, pošto je on u dogovoru sa Metalcem odložen.

Mi se zahvaljujemo Metalcu što je odložio utakmicu. Možda nije profesionalno s naše strane što odlažemo, ali imamo daleko putovanje, dosta povreda. Izvinjavam se Metalcu, stvarno neprofesionalno s naše strane. Pričaćemo s njima kad im odgovara da igramo meč, još jednom im se zahvaljujem - poručio je Stanojević.

Utakmica između Santa Klare i Partizana igra se u četvrtak od 22.30 sati.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija