• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.09.2021

16:26

PRIČAO O DERBIJU! Stanojević na poluvremenu rekao igračima da neće pobediti

Starsportphoto

Partizan

PRIČAO O DERBIJU! Stanojević na poluvremenu rekao igračima da neće pobediti

Podeli vest

Trener Partizana Aleksandar Stanojević pričao je sa Grobarima o 165. "večitom derbiju" u kom je Crvena zvezda došla do boda u samoj završnici meča u Humskoj

Šef struke crno-belih je održao tribinu pred navijačima, a između ostalog je pričao i o pomenutoj utakmici sa najvećim rivalom.

- Ne sporimo Zvezdi ništa, igraju Evropu. Nijednog trenutka nisam sporio to. Sporio sam nenormalnost da u 4 sezone izgubiš 4 utakmice. Kad vodite 1:0, a ne daš drugi gol, to je strahovit psihološki pritisak. A onda ovi drugi nemaju šta da izgube i krenu napred. Oni su bili zreli da prime drugi gol - kazao je Stanojević pred Grobarima.

Foto: Starsportphoto

Aleksandar Stanojević u razgovoru sa Grobarima

Nastavio je u istom ritmu.

- Rekao sam im ako ne damo drugi gol, na poluvremenu sam im rekao, da nećemo pobediti utakmicu. Mi smo na 1:0 napadali, imali smo situacije. Nismo se pitali samo onaj prvi deo meča, posle toga jesmo - dodao je on.

Navijače je potom o toj utakmici zanimalo i da li je Slobodan Urošević priznao ili demantovao da je napravio faul kod poništenog gola Rikarda za 2:0.

Lično ga nisam pitao. Meni je pre bio faul nad Vujačićem pre postignutog gola, a ovo za Uroševića... Pitaću ga pa ću reći na konferenciji za medije - zaključio je strateg "parnog valjka".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jaypalm456

pre 2 godine

Rece da prvenstvo nije bilo regularno dok on nije dosao i kako je zapretio Predsedniku Srbije. Lik je dosta ostecen u glavi siri mrznju konstantno

dekduba

pre 2 godine

Ovaj ako osvoji prvenstvo bice opet prica da je pobedio drzavu, Vucica i sve ostale, a vec gura pricu u tom smeru

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17