• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.11.2021

20:57

Počele su kalkulacije! EVO ŠTA JE NEOPHODNO PARTIZANU!

Starsportphoto©

Partizan

Počele su kalkulacije! EVO ŠTA JE NEOPHODNO PARTIZANU!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana poraženi su u petom kolu grupne faze Lige konferencija od Flore u Talinu i tako znatno zakomplikovali svoju situaciju - 1:0 (1:0)

Velika sreća za srpski klub je ta da ima lepu zalihu, ali  Kiprani od 21.00 igraju protiv Genta u Nikoziji i pobedom bi došli do petog boda kao i današnji dželat crno-belih, dok Partizan ima sedam.

Gent šta god da uradi protiv Anortozisa ili Flore u poslednjem kolu, biće prvi u grupi B i igraće u osmini finala Lige konferencija!

Foto: Starsportphoto

 

Sada je jasno da će u borbi za drugo mesto i šestaestinu finala Partizan morati i te kako da se pomuči, iako je trenutno u sjajnoj poziciji!  Dočekaće srpski tim 9. decembra Anortozis na svom stadionu i biće mu dovoljan remi bez obzira na ishod večerašnjeg duela Anortozis – Gent ili Gent – Flora u poslednjem kolu! Taj bod bi doneo Partizanu proleće u Evropi.

Podsetimo, Anortozis se upravo bori za pobedu protiv Genta kako bi u poslednjem kolu u Beogradu imao šansu da pobedom prođe dalje! Partizan bi, u slučaju poraza, bio eliminisan.

Ako Anortozis ove večeri ne pobedi  Belgijance, a u 6. kolu slavi u Beogradu, Partizan bi čekao ishod utakmice Gent – Flora i držao palčeve da Estonci ne naprave iznenađenje i slave u Belgiji.

Oko 23.00 časa će sve biti jasnije, ali bitno je da se Partizan pita o svojoj sudbini! 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija