• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.02.2022

13:45

KATASTROFALNE VESTI ZA PARTIZAN! Bez navijača protiv Sparte...

Partizan

KATASTROFALNE VESTI ZA PARTIZAN! Bez navijača protiv Sparte...

Podeli vest

Fudbaleri Partizana biće lišeni pomoći navijača na gostovanju Sparti iz Praga u okviru baraža za osminu finala Lige konferencija

Bliži se početak prolećnog dela sezone, a samim tim i dvomeč Partizana sa praškom Spartom! Crno-beli će u prvobitno gostovati Česima, da bi sedam dana kasnije o plasmanu u osminu finala odlučivali u Humskoj pred svojim navijačima!

Ipak, Partizan je danas na svom zvaničnom sajtu saopštio loše vesti! Crno-beli u Pragu neće imati podršku svojih navijača budući da je Češka Republika donela nove mere u sprečavanju širenja koronavirusa. 

Kapacitet kultnog praškog stadiona smanjen je na samo 1000 gledalaca za duel Sparte i Partizana, a ulaz pristalicama gostujućeg tima neće biti dozvoljen. Između ostalog, navijači Partizana neće biti u prilici ni da kupe karte na blagajnama. 

Foto: Reuters

- Prema prispelim informacijama koje posedujemo, ovo je konačna odluka i shodno odluci UEFA da uslovi odigravanja utakmice podležu zakonima zemlje u kojoj se odigravaju, FK Partizan ni na koji način ne može da utiče na ovu odluku i pored višednevnih napora koji su učinjeni da se ova situacija prevaziđe - stoji u saopštenju Partizana. 

Podsećamo, duel Sparte i Partizana zakazan je za 17. februarod 21 čas, dok je revanš sedam dana kasnije, ali u nešto ranijem terminu od 18:45!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija