• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.03.2022

21:26

OVO ZANIMA SVE GROBARE! Ledej otkrio šta je Obradović rekao igračima Partizana posle poraza od Zvezde u finalu Kupa

Starsportphoto©

Partizan

OVO ZANIMA SVE GROBARE! Ledej otkrio šta je Obradović rekao igračima Partizana posle poraza od Zvezde u finalu Kupa

Podeli vest

Američki košarkaš Zek Ledej je prošlog leta doveden u Partizan kao ogromno pojačanje, pa sada iza sebe ima već nekoliko meseci saradnje sa Željkom Obradovićem

Crno-beli ove sezone beleže dobre rezultate, ali nisu uspeli da osvoje prvi trofej, pošto ih je u finalu Kupa Radivoja Koraća savladala Crvena zvezda.

Zek Ledej se sada prisetio reči legendarnog Žoca posle tog poraza od večitog rivala.

Rekao nam je samo da imamo još mnogo da radimo i rastemo kao ekipa - rekao je Ledej, pa nastavio:

Rekao je da sa svojim najboljim timovima u karijeri nije bilo momenata u kojima se nije mučio kako bi osvojio titulu. Imamo velike ciljeve koje smo postavili i zato moramo da ostanemo fokusirani i da nastavimo dalje. Imamo mlad tim, oni su dosta iskusniji, imaju starijih momaka. Na nama da nastavimo da napredujemo iz dana u dan.

Foto: Starsportphoto

Zek Ledej

Partizan je prošlog leta doveo mnoga skupocena pojačanja, a od svih se definitivno izdvajaju upravo Ledej i Kevin Panter.

Moramo da nastavimo da budemo lideri, da budemo fokusirani i da verujemo u sistem. Imamo dosta momaka koji nemaju iskustva, ali su zatao svi puni energije i voljni su da nauče. Ukoliko želimo da ispunimo ciljeve biće potrebno da svi učestvujemo u tome.

Ledej je u karijeri, osim sa Obradovićem, radio sa mnogim velikim trenerskim imenima kao što su Dejvid Blat, Šarunas Jasikevičijus ili Etore Mesina.

Morao sam mnogo da učim kada sam stigao kod Blata. Rekao mi je da ne mogu uvek da brzam na terenu, da moram da budem smiren. On mi je pomogao da podignem karijeru na viši nivo u tom momentu. Posle sam stigao kod Šarasa koji je zahtevao da puno razmišljamo o igri. Šaras je zaista veliki u tome, stalno razmišlja o košarci. Dosta je sličan sa Željkom u tom segmentu, mnogo toga je naučio od trenera Obradovića. Kad sam stigao kod Mesine, okupili smo kvalitetnu ekipu i on je znao kako da radi sa nama. Svi smo imali veliku odgovornost i to je dobro fiunkcionisalo. Zaista sam blagosloven što imam priliku da radim sa takvim trenerima koji me teraju da uvek budem bolji - zaključio je Amerikanac.

Bonus video



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija