• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2022

11:28

RAZGOVOR JE TRAJAO SAMO MINUT! Ledej pričao o Žocu i otkrio šta je rekao igračima posle poraza od Zvezde!

Starsportphoto

Partizan

RAZGOVOR JE TRAJAO SAMO MINUT! Ledej pričao o Žocu i otkrio šta je rekao igračima posle poraza od Zvezde!

Podeli vest

Američki košarkaš Zek Ledej pričao je o porazu Partizana u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde i otkrio šta je Željko Obradović rekao igračima

Takođe, Amerikanac priznaje da je razgovor sa Željkom Obradović bio ekspresan.

- Nije ni morao ništa da mi kaže, samo da me pozove. Naš prvi razgovor trajao je samo minut. Rekao mi je da uživam u letu i da se vidimo uskoro, rekao mi je koji dan da dođem. Kada sam došao u trening kamp, tada smo opširnije razgovarali. Rekao mi je kako želi da igramo, kako želi da ja igram i to je ono što mi je odgovaralo, brz tempo, brza košarka, jaka košarka. Naravno, i pametna košarka, što sam naučio tokom godina. Tačno smo se našli. Mnogo smo tako utakmica pobedili ove godine.

Crveno-beli su dominantno slavili u finalu Kupa sa 85:68. Američki košarkaš je u intervju za "baksetnews" priznao da je to bio izuzetno emotivan meč.

Foto: Starsportphoto

 

- Želeli smo žarko da pobedimo. Rekao nam je da moramo još da radimo. Rekao nam je da, čak i kada je vodio najbolje timove, nije bilo momenata kada nije morao da se muči s ekipom kako bi osvojio titule i velike ciljeve koje smo postavili. Samo da moramo da se koncentrišemo i da idemo dalje - rekao je Ledej i dodao:

- Imamo mlad tim, a oni su iskusna ekipa sa dosta starijih igrača. Moramo da nastavimo da radimo svakog dana, da budemo koncentrisani svakog dana. Rekao nam je da idemo dan po dan, da budemo fokusirani na glavni cilj.

Foto: Starsportphoto

 

Već u nedelju nas očekuje i treži večiti derbi, ovoga puta  u ABA ligi.

- Moramo da gledamo snimak prethodnih utakmica, to Obradović naglašava. Moraćemo svaku akciju da analiziramo. Oni su iskusna ekipa i biće nam potreban doprinos svih igrača kako bismo ih savladali.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17