• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.03.2022

16:21

NAVIJAČI SU IM LUDI... Menig u STRAHU zbog HULIGANA iz Holandije!

Starsportphoto

Partizan

NAVIJAČI SU IM LUDI... Menig u STRAHU zbog HULIGANA iz Holandije!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u četvrtak dočekuju Fejenord u okviru osmine finala Lige konferencija, a Kvinsi Menig izneo je svoja očekivanja pred duel sa Holanđanima

U četvrtak, 10.marta, Partizan će u prvoj utakmicu osmine finala Lige konferencije igrati sa ekipom holandskog Fejenorda.

- Sećam se tog gola protiv Fejenorda, veoma važnog za Cvole. Moj tadašnji klub borio se za opstanak i nismo baš bili u dobroj formi, a oni su bili prvi i postali su šampioni te godine. Cela Holandija je gledala tu utakmicu, na početku sam iskoristio brzinu, pobegao čuvarima, prešao golmana i pogodio mrežu - rekao je Menig na startu razgovora za klupski sajt. 

Menig je prethodne sezone branio boje Tventea u Erediviziji i odigrao dva meča protiv Fejenorda. Ipak, nije uspeo napadač Partizana da savlada velikana iz Roterdama. 

- Tada, dok sam igrao za Tvente, dva puta smo remizirali sa Fejenordom. Trebalo je bar jednom da pobedimo, ali nismo uspeli da postignemo gol - istakao je napadač Partizana. 

Budući da je Holanđanin, brojne reakcije su stigle na adresu Kvinsija Meniga posle žreba. 

- Kad smo izvukli Fejenord, zvalo me je mnogo ljudi iz Holandije i svi su mi poželeli sreću. Utakmicu će uživo prenositi i holandska televizija, gledaće i navijači Ajaksa i navijati za mene. Navijači Fejenorda prave neku vrstu lude atmosfere, slično kao i na srpskom derbiju. Za mene je to najbolja atmosfera u Holandiji - pojasanio je Menig. 

Foto: printscreen

Nažalost, crno-beli će u prvom meču biti lišeni pomoći Rikarda Gomeša koji je dobio crveni karton u revanšu protiv Sparte iz Praga. 

- Rikardo će, na žalost, propustiti utakmicu u Beogradu, ali tu je Mare Milovanović – veliki talenat. Već je pokazao da je dobar igrač, ako bude igrao – biće to dobro - dodao je Holanđanin. 

Na kraju razgovora, Menig je za klupski sajt Partizana analizirao holandskog predstavnika. 

- U prethodnom periodu su pobeđivali kod kuće i imali više problema na gostovanjima, ali sad su promenili trenera – baš je dobar! Sada igraju dobro i kod kuće i na strani. Smatram da je za nas dobro što ćemo prvu utakmicu da igramo kod kuće, da u Beogradu napravimo dobar rezultat i idemo s njim u Roterdam - podvukao je Kvinsi Menig.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija