• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Jovana Radivojević

13.04.2022

07:01

BIVŠI KAPITEN PARTIZANA ZA INFORMER PRED DERBI: SAMO POBEDA! Proradiće naš inat! Neka reši Lazar, ZASLUŽIO JE, a ne Ivanić i Katai!

Starsportphoto

Partizan

BIVŠI KAPITEN PARTIZANA ZA INFORMER PRED DERBI: SAMO POBEDA! Proradiće naš inat! Neka reši Lazar, ZASLUŽIO JE, a ne Ivanić i Katai!

Podeli vest

Sprema se još jedan spektakl u srpskom fudbalu! Sve je spremno za 167. večiti derbi koji je na programu u subotu, 16. aprila od 18 časova na stadionu „Rajko Mitić“, a za Informer.rs je očekivanja izneo nekadašnji defanzivac crno-belih, Marko Jovanović

Bio je ljubimac Grobara, ostavljao srce na terenu za voljeni grb, a nikada nije manjkalo motiva Marku Jovanoviću da pruži maksimum, posebno u mečevima sa Crvenom zvezdom!

Iskusni štoper je često sa trakom na ruci predvodio saigrače, a najčešće kao zamenik Saše Ilića, legende tima iz Humske. Momak koji je nebrojeno puta dokazao da njegovim venama teče crno-bela krv i te kako zna šta očekuje izabranike Aleksandra Stanojevića i Dejana Stankovića, ali se nada da će njegov bivši klub smoći snage da na stadionu protivnika ostvari trijumf.

Foto: Starsportphoto

 

-  Nama samo pobeda igra! I da je Partizan pobedio Čukarički, to ništa ne bi promenilo, jer bi moj nekadašnji klub u svakom slučaju išao na tri boda u derbiju! Verujem da će proraditi inat i da će presuditi velika želja- poručio je za naš portal Jovanović.

Ne sumnja sjajni štoper u trenera Stanovejića!

- Znam da će stručnjak poput njega naći pravu taktiku, ali nikome, posebno njemu neće biti lako, jer Zvezda igra zaista odlično u poslednje vreme! 

Ovih dana je podignuta velika prašina u fudbalskoj javnosti naše zemlje, a sve pršti od saopštenja, prepucavanja, tenzije i nervoze. Prisetio se igrač koji je napravio zavidnu karijeru kako je to bilo dok je on igrao Partizanu. 

- Naboja je uvek bilo, ali čini mi se nikada kao sada! Možda te stvari i odvraćaju publiku od stadiona, a iskreno voleo bih da sve prođe kako treba! Veliki je ulog, a treba ostati miran i funkcionisati na najbolji način! Svi će biti na ispitu - i igrači i treneri, ali i sudije i navijači, a bilo bi sjajno da uspeju da budu na visini zadatka i dosledni u ispunjenju cilja. Biće teško, znam...

Foto: Starsportphoto

Jovanović i Ivanić


Igrač Proletera i nekadašnji član mlade reprezentacije Srbije smatra da će derbi odlučiti osvajača titule.

- Uh (uzdah), iksreno mislim da hoće! Oseća se u vazduhu da je ovo ključni trenutak! Iako ima mnogo da se igra do kraja, mnoge ekipe ne mogu ni gore, ni dole, pružaće se šansa mlađim igračima... Ko pobedi biće u velikoj psihološkoj prednosti! Ukoliko bude nerešeno i tada će Stankovićevi izabranici imati blagu prednost, ali... Nikad se ne zna!

Foto: Starsportphoto

 

Oktrio je bivši fudbaler Visle, Voždovca, Bnei Jehude, Aela i Borca iz Banja Luke šta misli ko će odlučiti derbi i izrasti u junaka!

Foto: Starsportphoto

Jovanović je nahvalio Rikarda i smatra da može biti junak derbija

- Lazar Marković. Mislim da je zaslužio i da će baš on biti taj tas na vagi koji će presuditi! Mnogo voli klub, znam koliko želi ovo i smatram da je zaslužio da mu se to vrati na ovaj način! Ukoliko to ne bude Markec, onda tipujem na Rikarda, koji je najbolji igrač u ovom momentu. Nadam se da neće biti Katai ili Ivanić, koji su to bili u nekim ranijim okršajima - zaključio je Marko Jovanović za Informer.rs


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija