• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.04.2022

10:20

ILIEV U ČUDU: Pričaju najjača Zvezda u poslednjih 30 godina, a mi egal s njima u derbijima, na tabeli i u Evropi!

Starsportphoto

Partizan

ILIEV U ČUDU: Pričaju najjača Zvezda u poslednjih 30 godina, a mi egal s njima u derbijima, na tabeli i u Evropi!

Podeli vest

Crvena zvezda i Partizan odigrali su 0:0 u 167. večitom derbiju, a sportski direktor crno-belih Ivica Iliev smatra ipak da su crno-beli pokazali da su egal sa večitim rivalom i

Posle utakmice na "Marakani" Zvezda ima dva boda prednosti u odnosu na najvećeg rivala, a oba tima će odigrati još po šest utakmica, odnosno biti u prilici da osvoje 18 bodova, te će se trka za peharom i plasmanom u kvalifikacije za Ligu šampiona nastaviti.

Ivica Ilijev kaže da mu smeta što se Zvezdin tim hvali više nego ekipa Aleksandra Stanojevića.

- Mi smo u prvom i trećem okršaju sa Zvezdom bili bolji i to nismo uspeli da naplatimo pobedama, oni su taj drugi rešili u svoju korist i iskoristili neke naše slabosti. Vidim da provejavaju priče kako je ova Zvezda najjača u poslednjih 30 godina, a ako smo mi egal sa njima u derbijima, na tabeli i po učinku u Evropi, onda smo valjda i mi top-ekipa, ali takve teze nema nigde u pričama - kazao je za Novosti Ivica Iliev, koji o poslednjem 167. derbiju kaže: 

Foto: Starsportphoto

Zvezda i Partizan podelili bodove u derbiju

- Ostali smo bez gola koji smo po svemu zaslužili, jer smo bili bolji, a to se posebno odnosi na prvih 45 minuta. Na prethodnom derbiju smo iz naše greške i prve šanse primili gol, sada, eto, iz prilike Terzića kakvu ne pamtim da sam u skorije vreme video u utakmicama sa Zvezdom nismo stigli do prednosti. To su situacije kada si ili pukovnik ili pokojnik ili heroj ili tragičar, na našu žalost Terzić je bio ovo drugo.

Partizan je tako ostao na dva boda zaostatka za Crvenom zvezdom, a do kraja sezone ostalo je još šest kola. Iliev ističe da šampionska trka nije gotova.

- Pa, ako je sve rešeno šest kola pre kraja, gde i mi i oni igramo protiv najboljih klubova u ligi, o kakvom takmičenju mi onda uopšte govorimo. Dajte onda da igramo samo derbije tokom sezone pa da onaj ko ostvari bolji skor bude šampion.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
AS

pre 2 godine

OVAJ JE TOTALNO NEREALAN. PO ČEMU STE BILI BOLJI? IMALI STE JEDAN ŠUT U OKVIR VIŠE OD NAS I PO TOME TVRDIŠ DA STE BILI BOLJI? A POSED LOPTE? KORNERI? DERBI JE BIO SA OBE STRANE NULA. ZVEZDA ŠTO JE HTELA JE OSTVARILA. OD POČETKA SE VIDELO DA NE NAPADAJU ZA POBEDU PO SVAKU CENU KO PRETHODNI DERBI.

Ja

pre 2 godine

Bili bolji sa cetiri udarca na gol i 45% poseda lopte?

JA

pre 2 godine

Čuj egal... O bože moj... Čovek ne veruje ni svojim očima...

Mole

pre 2 godine

Nepostojeci pripadnik nepostojeceg naroda laze cim zine niti su egal na tabeli niti su egal u evropi objasnite cokaliji da nije isto igrati ligu evrope i ligu konferencije cokalija lize muda grobarima kao sto su nekada lizali muda ustasi brozu velikom navijacu jugoslovenskog kluba sa ndh osnivacima i legendama.....

kaala

pre 2 godine

Egal u Evropi, ako u isti rang stavimo LS.i Lk LE

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija