• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.05.2022

17:42

STANOJEVIĆ OBJAVIO ONO ŠTO ZANIMA SVE GROBARE! Evo da li se NADA čudu u komšiluku! Otkrio da li će Natho igrati PROTIV Zvezde!

Starsportphoto

Partizan

STANOJEVIĆ OBJAVIO ONO ŠTO ZANIMA SVE GROBARE! Evo da li se NADA čudu u komšiluku! Otkrio da li će Natho igrati PROTIV Zvezde!

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u poslednjem kolu Superlige Srbije dočekuju Radnički iz Niša i samo pobedom, ali i porazom Crvene zvezde od Voždovca na Marakani, mogu da se nadaju osvajanju titule

Na konferenciji za medije trener crno-belih je naglasio da će njegov tim učiniti sve što je do njih da dobije trku sa Crvenom zvezdom.

- rekao sam da ne verujem da ćemo osvojiti titulu iz 1.001 razloga, da se ne ponavljam, ali ne gubim nadu. Uvek nam je svaka naredna utakmica bila najvažnija te je tako i sada. Nećemo kalkulisati i rotirati igrače. Izvešćemo najbolji sastav za ovu utakmicu kako bismo pobedili Radnički. Lakše je pripremiti ekipu kada ste na minus dva nego kada vam rival beži deset bodova. Voleo bih da nas navijači podrže i da bude pozitivna atmosfera, prijatno za igru kao i na prethodnom duelu. Imamo matematički šanse za titulu i tako se i spremamo - rekao je Stanojević.

Nišlije imaju veliki imperativ, jer bi u slučaju da ostanu neporaženi definitivno sačuvali četvrtu poziciju, koja naredne sezone vodi na evropsku scenu.

- Ne očekujem defanzivan Radnički jer kad primite gol nije lako vratiti se u utakmicu. Rivalu je ovo meč za izlazak u Evropu i očekujem ga maksimalno motivisanog.

Poraz Zvezde protiv Zmajeva jedina je nada za Parni valjak, ali trener Partizana nije hteo da se priseća poslednje titule crno-belih za koju su zaslužni baš Zmajevi, kada su iznenadili branioca titule.

- Ne verujem u te stvari što se tiče istorije, ali verujem da svaka ekipa može da iznenadi, posebno Voždovac - kategoričan je Stanojević.

Foto: Starsportphoto

Bibars Natho

Posle meča sa Radničkim, Partizanu ostaje još finale kupa sa večitim rivalom na Marakani, međutim, strateg viceprvaka Superlige ne razmišlja o gostovanju na najvećem srpskom stadionu.

- Ne bih pričao o Kupu Srbije pred utakmicu koja nosi titulu. Fokusirani smo na sutrašnji duel, a za kup ima vremena.

Veliki problem stručnom štabu kluba iz Humske predstavlja povreda Bibarsa Natha, Izraelac je neizvestan za meč sa Nišlijama, kao i za igranje u finalu Kupa Srbije.

- Videćemo posle današnjeg treneinga kakva je zdravstvena situacija. Kada su u pitanju rotacije uvek zavisno od rivala pravimo promene u ekipi te će i tako biti ovaj put - istakao je Aleksandar Stanojević.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija