• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.06.2022

07:02

KAPITEN APELUJE NA NAVIJAČE! Zagorac ZAGRMEO pred novi DERBI!

Starsportphoto

Partizan

KAPITEN APELUJE NA NAVIJAČE! Zagorac ZAGRMEO pred novi DERBI!

Podeli vest

Kapiten Partizan Rade Zagorac veruje u nastavak pobedničkog niza

Partizan je uspeo da slavi u trećem meču protiv Crvene zvezde i tako ostane u finalnoj seriji ABA lige. Četa Željka Obradovića "preživela" je neizvesnu završnicu, a večeras ih očekuje novi okršaj protiv najvećeg rivala. 

Kapiten tima Rade Zagorac ističe da nema mnogo prostora za promene u oba tima budući da je razmak između utakmica kratak, ali da se nada i drugoj pobedi, te produžetku finalne serije. 

- Nastavlja se serija i nadmetanje. Mislim da je utakmica u sredu bila intenzivna u svakom smislu. Teški uslovi za igru su kroz celu seriju, nema tu prostora za velike promene. Sve što možemo da prilagodimo desi se na video sastancima. Idemo po drugu pobedu - rekao je Rade Zagorac. 

Foto: Starsportphoto

ABA liga je donela odluku da će Partizan biti domaćin pred smanjenim kapacitetom dvorane Pionir. Tribine neće biti ispunjene do poslednjeg mesta. 

- Ako je odluka ABA lige takva, verujem da ima razloga. Apelujem na one koji će doći da ne prave probleme, već da navijaju za nas, a pritisak na protivnika neka ostane u okvirima sportskih manira. Siguran sam da će biti dobra atmosfera i sutra - dodao je kapiten Partizana.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!
Društvo

"Videla se kost na stopalu, a oni su mi prepisali kremu" Potresna ispovest Anđele, žrtve nestručnog lekara i kozmetičara!

Anđela Ikodinović iz Čačka, koja je student treće godine Pravnog fakulteta u Beogradu, oglasila se danas prvi put gde je javno podelila kroz šta je sve prošla lečeći se na "Beomedikus" klinici. Njoj su intervenciju izveli lekar opšte prakse i kozmetičar, za koga se potom ispostavilo da ima diplomu srednje Trgovačke škole. Zbog komplikacija koje su usledile, morala je na hitnu operaciju.

20.04.2024

16:26

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija