• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.07.2022

19:48

PRVA IZJAVA PARTIZANOVOG POJAČANJA! Otkrio GLAVNI RAZLOG što je izabrao crno-bele! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

PRVA IZJAVA PARTIZANOVOG POJAČANJA! Otkrio GLAVNI RAZLOG što je izabrao crno-bele! (VIDEO)

Podeli vest

Sada već bivši košarkaš Barselone Dante Egzum u narednoj sezoni braniće boje Partizana

Veliki "bum" napravio je Partizan dovođenjem Dantea Egzuma iz Barselone. Plekmejker koji je prošle sezone bio na spisku igrača kod Šarunasa Jasikevičijusa, pokušaće u narednom ciklusu da pomogne crno-belima koji su se posle osam godina vratili u Evroligu.

Danteu je predviđana blistava NBA karijera, obzirom da je izabran kao 5. pik na Draftu, međutim, učestale povrede naterale su ga da ode u Evropu i potpiše ugovor sa Kataloncima.

- Prošla godina mi je otvorila oči kada je košarka u Evropi u pitanju. Hteo sam da nastavim u Evropi i zato sam potpisao za Partizan. Mislim da je glavni razlog koji me je privukao su navijači. Putovao sam u različite gradove i zemlje, sve je bilo lepo iskustvo - rekao je Egzum za TV Partizan.

Standardni član reprezentacije Australije je otkrio kada je prvi put čuo za crno-bele.

- Sa mnogima sam pričao o navijačima Partizana. Svi misle da mi je Najdžel Vilijams-Gos pričao o Partizana, naravno jeste i on, ali zapravo još u Australiji kada sam imao 15 ili 16 godina, imao sam trenera koji je iz Srbije on mi je pričao da ne postoji ništa kao utakmice Partizana. Znam da je i Džok Lendejl bio u Partizana. Jedva čekam da istrčim na prvoj utakmici Evrolige pred navijače. Mnogo toga sam čuo i video."

Na kraju je prvo pojačanje Partizana objasnio šta Grobari mogu da očekuju od njega u debitantskoj sezoni.

- Ideja kada sam došao ovde je da donesem tu agresivnost. očekujem da igram malo više na poziciji plejmejkera da uposlim saigrače. obožavam da igram u tranziciji, da trčim, da dođem do reketa i tu kreiram. Pokazaću to tokom ove sezone. U odbrani mogu da branim tri pozicije. Igraću čvrsto svaku utakmicu. To mi je cilj - istakao je Dante Egzum.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija