• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: M.Z.

21.07.2022

21:32

ILIEV ODUŠEVLJEN NOVIM DRESOVIMA! Crno-beli će ih nositi na evropskoj premijeri, a EVO koga PRIŽELJKUJE za protivnika!

fk partizan

Partizan

ILIEV ODUŠEVLJEN NOVIM DRESOVIMA! Crno-beli će ih nositi na evropskoj premijeri, a EVO koga PRIŽELJKUJE za protivnika!

Podeli vest

Partizan je promovisao dresove za novu sezonu, to je bila prilika da sportski direktor crno-belih Ivica Iliev prokomentariše trenutne planove u prelaznom roku i izazove na evropskoj sceni

Sportski direktor Partizana oduševljen je novim garniturama dresova i u velikoj dilemi je koji je od kojeg lepši.

- Kako čujem i od ostalih aktera ove divne večeri, da ne pamti niko lepše i bolje dresove, od ovih. Čak dobijamo sa raznih strana, od raznih konkurenata pohvale, da ovakve dresove odavno niko nije video ovde. Ne pamtim, neko će me možda i razuveriti, o ukusima ne treba diskutovati i sva tri su fantastična - rekao je Ivica Iliev i nastavio u istom tonu:

- U jednom trenutku pomislim da ovaj standardni retro crno-beli možda na čelnoj poziciji, ali je ovaj našim navijačima, sa motivima naših vernih navijača nešto što je, mislim, toliko originalno, da će možda biti i najtraženiji dres od svih. I ovaj treći je onako moćan, mračniji, crni skroz, sa belim rukavima, tako da u kombinacijama sa belim i crnim šortsom, sa štucnama, ima beskonačno kombinacija i verujem da će svako imati svog favorita. Ali hajde, ja se odlučujem za crno-beli dres, debljina pruga, sve, nikad lepši.

Foto: FK Partizan

Ilija Stolica i Ivica Iliev na promociji novih dresova

Direktor crno-belih veruje da će novi dresovi doneti sreću Parnom valjku:

- To sam hteo da kažem, trebalo nam je nešto novo, neka novina da se desi, onako da kažem, da okrene celu priču. Uvek volim da budem optimista i uvek sam optimista i želim da verujem da je ovo početak nečeg lepog.

Foto: Starsportphoto

Ivica Iliev

Iliev je otkrio kada će navijači moći da vide tu novu treću garnituru, neki su se ponadali da će to biti već sad za vikend.

- Ne verujem da će biti sada za vikend,  ali verujem da će svaka doći na red i ne sumnjam da će crno-bela biti najorišćenija. Stvarno, teško je izabrati koji je lepši, verujem da će svi navijači biti u nedoumici.

Navijače Partizana najviše zanima hoće li biti novih igrača u novim dresovima.

- Generalno u ovim dresovima, svi igrači su novi – nasmejano veli Iliev i dodaje:

- Evo, i naše poslednje pojačanje Dijabate je spreman da odigra svoju minutažu. Dokle god postoji prelazni rok postoji imogućnost da nas neko pojača, ili da nas neko napusti. Ne može ništa sa sigurnošću da se kaže, ali da radimo - radimo - zagonteno će operativac Partizana zadužen za sportska pitanja u Humskoj.

Midtjiland i AEK Larnaka su remizirali u prvom meču (1:1). Sportski direktor kluba iz Humske je objasnio koga očekuje u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

- Gledali smo. Iako je bilo 1:1, verujem da ste i vi svi koji ste bili u mogućnosti da gledate utakmicu, videli da u ovom trenutku Mitjilland izgleda kao ekipa koju treba očekivati. Rezultat negde ide na ruku Kipranima koji sada igraju kod kuće u uslovima koji ne odgovaraju Dancima, na 40 stepeni. Danci imaju negativan rezultat, ali mislim da je kvalitet na njihovoj strani. Vremenski uslovi i neko iskustvo su na strani Kiprana. Generalno, možda bi nam više Kiprani odgovarali – podvukao je Ivica Iliev, na promociji novih Partizanovih dresova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

gde ti zivos ,pa dresovi ne igraju fudbal daj probudi se prepotenko jedan nemas odbranu suplja kao ementaler ,jesi ti normalan milione ste ubacili u kasu a nesposobni ste da dovedete pravo i kvalitetno pojacanje ,u prvom kolu cete ispastoi a pitacu onda sta ce biti ., vidim ja da cete vi leteti na silu van ,samo mi je krivo sto je ovo jos jedna upropastena godina i prodati svi mladi igraci ,a novac ste pokrali

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija