• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.07.2022

09:21

GDE SU PARE? SVI SU KRIVI, BOLI NJIH DU*E ZA NAVIJAČE... Đurić ispljuvao čelnike Partizana: Dovode istrošene igrače, sve krš do krša...

printscreen

Partizan

GDE SU PARE? SVI SU KRIVI, BOLI NJIH DU*E ZA NAVIJAČE... Đurić ispljuvao čelnike Partizana: Dovode istrošene igrače, sve krš do krša...

Podeli vest

Bivši predsednik Partizana Dragan Đurić prozvao je aktuelno rukovodstvo crno-belih i zatražio nijihovu smenu

Trenutno je u Humskoj haos, spekuliše se o smeni trenera Ilije Stolice posle dva kiksa na startu Superlige, navijači ne ćute, žele smenu čelnika kluba..

Smatra Dragan Đurić da Partizan više nema vremena, da su potrebne promene, dok za trenera Iliju Stolicu kaže da nije kriv.

- Šta sam vam pričao? Nažalost, bio sam u pravu! Nisam srećan zbog toga, jer mnogo volim Partizan. Vidi se kraj, a prvenstvo je tek počelo. Nažalost, kraj se ne vidi onima koji su najodgovorniji, onima koji vode klub. Ako se ovako nastavi, borićemo se za treće mesto - kazao je za Kurir Dragan Đurić i nastavio: 

Gde su pare

- Partizanu su potrebni ozbiljni rukovodioci. Koliko znam država nikada nije davala više novca Partizanu, nego što je to sada slučaj. A, gde su te pare? Na šta su potrošene? To je ključ problema. Zašto se dovode u Partizan igrači koji nemaju kvalitet? Pa, vidite ovog malog Belića. Nemam ništa protiv tog momka, ali on nije igrao za Čukarički, kako da igra u Partizanu?! Jel mi to postajemo ispostava za male klubove? Zamislite kolika je to drskost. Dovesti takvog igrača... - Svi su krivi! Oni koji vode Partizan! Od Vazure, Vučelića, do Ilieva...

Foto: Starsportphoto

Miloš Vazura, Milorad Vučelić, Ilija Stolica i Ivica Iliev

Bivši prvi čovek crno-belih smatra da krivicu za loš start sezone ne snosi Ilija Stolica.

- Da se razumemo, trener nije ništa kriv, ili snosi najmanju krivicu. Ilija Stolica je mučenik! On ima lepu zamisao igre, ali je problem što nema fudbalere. Njega je najlakše oterati. Iliev i Vazura su dovodili igrače. Partizanov problem je igrački kadar, sve drugo može da se pegla. Zvezda ima pet, ili šest veznih igrača koji su klasa, mi to nemamo. Da se razumemo, sve se rešava na terenu. Pustite te alibi priče ljudi koji vode Partizan.

Svi su krivi

Nastavio je Dragan Đurić da proziva rukovodstvi kluba.

- Niko ne veruje Vučeliću i ekipi! Navijači su u pravu. Ali, znate li koliko je njih briga, za to šta kažu navijači. Boli ih du*e, za sve! Navijači su rekli da im je ovo poslednja opomena. Videćemo... Čisto sumnjam. Treba cela uprava da ode, bilo bi dobro da poslušaju Toleta Karadžića.

Foto: Informer

Dragan Đurić osuo paljbu po rukovodstvu partizana

Domaće prvenstvo vodi sledeće sezone prvaka direktno u Ligu šampiona, što znači zaradu od 25.000.000 evra.Prvi derbi ove sezone biće igran u Humskoj. Po rasporedu 31. avgusta u devetom kolu Superlige. Zanimalo nas je šta misli Dragan Đurić. Ko će pobediti?

- Ovo je najznačajnije prvenstvo u istoriji. Za mesec dana, Partizan dočekuje Zvezdu. Ako izgubi tu utakmicu sve je gotovo. Neverovatno je da mi titulu gubimo posle četiri, ili pet kola.  Šta da predviđam... Derbi je derbi. Svašta može da se desi. Ali, treba biti realan. Nažalost, Zvezda ima bolji tim. Teškom mukom to izgovaram, ali to je istina. Doveli su dobra pojačanja, a mi... Ništa! Sve krš do krša! Sve istrošeni igrači! Tanka priča! Partizan nikada ovako loš tim nije imao.

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija