• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.08.2022

08:59

TIM PARTIZANA ZA AEK! Sa njima Ilija Stolica napada Kiprane!

Starsportphoto©

Partizan

TIM PARTIZANA ZA AEK! Sa njima Ilija Stolica napada Kiprane!

Podeli vest

Partizan u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope gostuje AEK Larnaki (18.00, RTS 1)

Najbolji smo kad je najteže, zato ćemo u Larnaki pokazati svoje pravo lice, poručuju Bibars Natho (34) i Ljubomir Fejsa (33)! Najiskusniji fudbaleri Partizana tvrde da je ekipa spremna, motivisana i da će učiniti sve da večeras slave protiv AEK-a u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu Evrope (18.00, RTS 1)!

Rikardo u napadu


Očajne partije i kiksevi u Superligi, gde je u prva četiri kola osvojeno samo pet bodova, podigli su pritisak u Humskoj. Trener Ilija Stolica ponovo je 'preživeo' na klupi, pa njegovi izabranici sad imaju priliku da poprave bled utisak i makar malo smire tenziju oko kluba.

Što se tiče sastava ekipe za premijeru u Evropi odbrana bi trebalo da bude predvođena golmanom Nemanjom Stevanovićem. U tim se vraća Aleksandar Filipović, štoperski tandem čine Igor Vujačić - Siniša Saničanin, a levi bek je kapiten Slobodan Urošević.

Što se veznog reda tiče, Ljubomir Fejsa će početi meč, u timu će biti Bibars Natho koji je pred ovaj meč dobio paspš Srbije i Patrik Andrade, dok će na krilo Kvinsi Menig, odnosno Fuseni Dijabate, kome će to biti prvi start otkako je angažovan.

Foto: Starsportphoto©

 

 

Njistureniji napadač je očekivano Rikardo Gomeš, a videćemo da li će priliku dobiti novajlija Andrija Pavlovićali.

- Ko god je vezan za Partizan vaspitan je da ide na pobedu. Pošto je na programu samo jedno poluvreme, svaki rezultat koji nam omogućava da u Humskoj eliminišemo AEK za nas bi bio dobar. Veliki teret se slio na ove momke, potcenjeni su, svi smo potcenjeni na mnogo nivoa, zato verujem da će se akumulacija negativne energije isprazniti na terenu i pokrenuti stvari u pravom smeru - rekao je šef struke crno-belih Ilija Stolica pred utakmicu.

Prethodnih dana smena Stolice je bila tema, koja je kulminirala ostavkom sportskog direktora Ivice Ilieva, dok su se nesuglasice nastavile i van kluba na relaciji predsednika fudbalskog (Milorad Vučelić) i košarkaškog kluba (Ostoja Mijailović).

- Neki pritisci su opravdani, a neki su iskonstruisani, režirani da prave veliki nemir na ekipu. Poenta je da svako kome je Partizan pri ili u srcu mora da momcima pruži podršku, čak i na mentalnom planu, i energetski, kako bi napravili dobar rezultat za klub, za nas, za navijače.

Bonus video

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija