• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

05.08.2022

22:22

NEKADAŠNJI AS CRNO-BELIH OGORČEN JE SITUACIJOM U HUMSKOJ! Đorđe Tomić: Partizan će oživeti kada ode lopovska uprava

printscreen

Partizan

NEKADAŠNJI AS CRNO-BELIH OGORČEN JE SITUACIJOM U HUMSKOJ! Đorđe Tomić: Partizan će oživeti kada ode lopovska uprava

Podeli vest

Ovo je najgora uprava u istoriji Partizana, urušili su klub i vode ga pravo u provaliju, poručuje Đorđe Tomić (49) u razgovoru za Informer

Čuveni as crno-belih razočaran je i ljut zbog situacije u Humskoj, ali gaji optimizam da će u bliskoj budućnosti doći do promena na svim nivoima!

Ni očajan start u domaćem prvenstvu, loše partije, niti poraz od AEK Larnake (1:2) na evropskoj premijeri nisu ono što muče nekadašnjeg ofanzivnog vezistu. On tvrdi da su problemi mnogo dublji i složeniji, a da je za to zaslužno isključivo aktuelno rukovodstvo, na čijem je čelu predsednik Milorad Vučelić.

Stolica nije kriv

Bivši član Gengana, Atletiko Madrida i Ovijeda nije mogao da sakrije ogorčenje

- Ne volim da dolivam ulje na vatru kad je loše, pre svega, zbog ekipe. Međutim, to što se u poslednje vreme dešava prevršilo je svaku meru. Ovo je najgora uprava u istoriji Partizana. Bruka i sramota je šta rade. Nema veze što je dug 40 miliona evra, što se ne ponašaju domaćinski i ima duplo više zaposlenih, koji primaju nerealno visoke plate za srpske uslove... Titule nema pet godina, šuruje se sa menadžerima, uzimaju procente od igrača, Omladinska škola propada... Lopovi i prevaranti - kaže Tomić za Informer.

Foto: FK Partizan

On dodaje i da su sadašnji čelnici oterali veliki broj legendi crno-belih.

- Da se razumemo, ja ne smatram sebe legendom. To su Milutinović, Vukotić, Kovačević, Klinčarski, Varga, Živković, Milošević... A neke od njih je ova bagra precrtala hemijskom olovkom i izbacila iz Skupštine. Nemaju ni stida, ni morala. Na prevaru su došli, na divljaštvo, bez pravih izbora. To su politički poltroni, izdajnici i ulizice. Tu će da "jašu" dokle god mogu. Kakva crna ljubav prema Partizanu, pola njih tamo navija za Zvezdu - jasan je Tomić.

Nije popularni Đole štedeo ni dobro poznata imena, koja su ostavila trag u Humskoj.

- Zečević i Ćurković su s ovima, oni su im sve organizovali. Ne isključuju se od odgovornosti. I velika je greška što neka velika imena radila sa njima, jer su verovali da tako pomažu klubu. Ivan Tomić, Bata Mirković, Savo Milošević, Sale Stanojević... Svi su potrošeni. Sad se tera i Stolica, a on niti je kriv, niti je loš trener. Ko god da sedne na klupu, isti problemi ostaju - ističe Tomić.

Foto: Starsportphoto

Đorđe Tomić oštro o upravi Partizana

Navijači da glasaju

Navijači priželjkuju da se bivši asovi okupe, udruže i izbore za promene, ali Tomić tvrdi da to nije lako.

- Često se okupljamo i razgovaramo. Tu je plejada pametnih ljudi, sposobnih i nepotkupljivih. I svi verujemo da će uskoro doći bolji dani, ali nije realno da se sad neko zaleće tek tako. Naći će se botovi, što se kriju iza lažnih imena i tastatura, da nas vređaju i prozivaju. Ovi sad imaju podršku, ali Partizan je institucija. I ne može da se raspadne, niti da se ugasi. Tu je armija navijača, svi oni bi trebalo da biraju. Da se organizuje prava Izborna skupština, pa ko plati godišnju kartu, da ima i pravo glasa. Ko može da me ubedi da ne bi bilo bolje da Gordan Petrić bude predsednik, Sale Ilić sportski direktor, a Veljko Paunović trener? - objašnjava Tomić.
 

'Grobari' besni zbog dešavanja na Kipru

Pristalice Partizana, manja grupa od oko 20 momaka, izbačena je sa stadiona u Larnaki već na početku meča protiv AEK-a. Klub je saopštio da se to dogodilo, jer je, po tamošnjem zakonu, kupovina karata moguća isključivo uz navijački pasoš koji izdaje država Kipar. Međutim, "grobari" tvrde da je istina drugačija.

"Našli smo način da uđemo na stadion i bodrimo svoj klub preko 2.000 kilometara od kuće, posle čega su nas izbacili, jer je tako uprava Partizana naredila. Sada je red da se pokažemo i kod kuće i da se naša publika probudi. 11. avgust - svi na JNA. Uprava napolje" - poručili su "grobari".


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Gavrilo

pre 1 godinu

Mržnja Informera prema upravi Fk PARTIZAN jednaka je mržnji Plenkovića i Milanovića koju su danas izrekli prema SRPSKOM NARODU !!!

Marko

pre 1 godinu

o, Gospode..!! Pa ceo Beograd zna da ih je Vucic postavio i on ih drzi u Partizanu dok ga ne uniste. Ne, pali su sa neba i sami sebe postavili. Kao sto je Vucic i Zvezdi postavio Terzica i zaustavio njegovo sudjenje. Normalno, znam da Informer ne sme da ovo objavi, ali eto bar mucenik moderator da procita, Sve , sem ovoga sto napisah, su obicna lupetanja kukakvica i lazova, bas kao sto je i vas sagovornik u ovom objavljenom razgovoru.

ratko

pre 1 godinu

doslo je vreme da se motkom po ledjima tera ova gamad iz partizana al pre toga racun podvuci i sve im oduzeti sto imaju i da se vrati u kasu FK Partizan,,onda oterati te matore konje i jos po nekog pa novi tim

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija