• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2022

12:19

EVO KOLIKO PARA STIŽE U HUMSKU AKO VEČERAS SVE BUDE PO PLANU! Partizan će samo ČUDO sprečiti da stigne Evrope!

Starsportphoto

Partizan

EVO KOLIKO PARA STIŽE U HUMSKU AKO VEČERAS SVE BUDE PO PLANU! Partizan će samo ČUDO sprečiti da stigne Evrope!

Podeli vest

Nakon 4:1 u Beogradu, dugo Partizan nije sa većim optimizmom čekao revanš plej-ofa za ulazak u grupnu fazu bilo kog evropskog takmičenja. Kada se na to doda i finansijska dobit, onda nema sumnje da u Humskoj jedva čekaju da se večerašnji meč okonča

Naravno i kladionicama je favorit Partizan, a kvota na pobedu crno-belih ovoga puta je nešto malo viša i iznosi 1.65. Pobeda domaćina je procenjena na 5.20, a remi 3.95.

Samim učešćem u grupnoj fazi dobio bi Partizan još 2.940.000 evra od UEFA, plus još 500.000 ako bude žreban iz prvog šešira, što je sasvim izvesno.

Potom u grupi Lige konferencija svaka pobeda donosi 500.000 evra, a remi 160.000. Za prvo mesto u grupi prililo bi se u crno-belu kasu dodatnih 650.000 evra, a drugo mesto donelo bi upola manje novca. Sav taj novac koliko-toliko bi oporavio finansijsku situaciju u Humskoj, gde osim prodaje Marka Milovanovića, nije bilo višemilionskih transfera od kojih klub živ

Foto: Starsportphoto

 

Naravno i koeficijent je veoma bitan,  a crno-beli svakom pobedom donose još 2.000 bodova klupskom i 0.500 nacionalnom koeficijentu.

Samim plasmanom u Ligu konferencije će steći 2.500 bodova za klupski koeficijent, koje će morati da odbrane kroz grupnu fazu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija