• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.09.2022

12:00 >> 12:31

PARTIZANOV AS ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK! Oprostili se porodica, prijatelji, Partizanovci...

Insider

Partizan

PARTIZANOV AS ISPRAĆEN NA VEČNI POČINAK! Oprostili se porodica, prijatelji, Partizanovci...

Podeli vest

Nekadašnji golman Partizana Radovan Radaković (51) preminuo je u nedelju uveče posle dvogodišnje bitke sa karcinomom želuca, a ovog petka je sahranjen na Novom bežanijskom groblju

Nažalost, bivši čuvar mreže crno-belih izgubio je bitku protiv opake bolesti. Mnogi su godinama skupljali novac da mu pomognu u lečenju, ali nažalost, ovu bitku Radovan nije dobio.

Radaković je krajem prošle godine pričao o detaljima onoga što proživljava.

- Pitao sam koliko još imam života!? Bila je vrućina, hladan znoj, okrenula se cela soba, ceo život se okrene i prođe kroz vas za tih par sekundi. Kada je rekao od tri do pet meseci, uplašio sam se. Imao sam strah, ali kako vreme protiče i kako se borim sve je to manje i manje - rekao je tada nekadašnji golman.

Foto: printscreen

 

Radaković je igrao za Partizan od 2000. do 2004. godine. Dva puta je bio šampion i jednom pobednik Kupa Jugoslavije, a igrao je i dva puta za reprezentaciju.

UŽIVO:

13:00 - Ispraćen je na večni počinak bivši reprezentativac i golman Partizana Radovan Radaković.

12:40 - Tužna povorka krenula je ka mestu gde će počivati Radovan Radaković...

Foto: Starsportphoto©

 

12:30 - Između ostalih opelu prisustvuju šef stručnog štaba Partizana Gordan Petrić, sportski direktor Ivica Kralj, Igor Duljaj, Zoran Mirković i mnogi drugi...

12:20 - Veliki broj prijatelja, poštovalaca i bivših saigrača došlo je na sahranu...

Foto: Starsportphoto

 

12:00 - Porodica Radovana Radakovića se okupila pre petnaestak minuta. Opelo počinje u 12:15, a bivši golman crno-belih će biti ispraćen na večni počinak u 12:45.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OGLASIO SE VAZURA POSLE BRUKE PARTIZANA: ŠOKIRAN SAM! Ovo je nedopustivo!
Partizan

OGLASIO SE VAZURA POSLE BRUKE PARTIZANA: ŠOKIRAN SAM! Ovo je nedopustivo!

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz 1/16 finala Kupa Srbije od Radničkog u Sremskoj Mitrovici, od trenutno 13. ekipe Prve lige Srbije i tako su priredili navijačima jedno od najneprijatnijih izenanađenja u istoriji kluba. Za Informer.rs se oglasio generalni direktor crno-belih Miloš Vazura, koji nije krio koliko je iznenađen i razočaran

28.09.2022

18:55

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17