• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2022

00:12

REAKCIJE NAVIJAČA POSLE KATASTROFE, BRUTALNE SU! "Gore ne može" Ovi igrači su najviše podbacili, a on je išao turistički u Nemačku...

Starsportphoto

Partizan

REAKCIJE NAVIJAČA POSLE KATASTROFE, BRUTALNE SU! "Gore ne može" Ovi igrači su najviše podbacili, a on je išao turistički u Nemačku...

Podeli vest

Košarkaši Partizana ubedljivo su poraženi od Albe sa 100:84 u prvom kolu Evrolige

Osam godina se čekao povratak u Evroligu, ali meč u Berlinu neće pamtiti po dobrome.Odigrali su crno-beli ispod očekivanja, a Alba ništa nije praštala. Na kraju 100:84.

Izabranici Željka Obradovića su tokom druge četvrtine bili na "-26", probudili su se na momenat tokom treće deonice.  ali to nije bilo dovoljno da se nadoknadi zaostatak.

Najefikasniji u redovima Albe bili su Blet sa 16 poena, Sikma sa 15, Proćida sa 13, uz Loa i Olindea koji su dodali po 11 poena. Kod Partizana su se istakli Egzum sa 22 poena, Anđušić sa 14, kao i Ledej i Panter koji su upisali po 13 poena.

Ono što posebno brine navijače crno-belih je činjenica da su podbacila najveća pojačanja ovog leta - Džejms Naneli je imao samo  pet poena, Janis Papapetru samo jedan poen u ovoj utakmici. Neki  veruju da posle ovoga može samo bolje, drugi su zabrinuti zbog odbrane...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trener Željko Obradović posle meča je igračima zamerio zbog jedne stvari.

- Ovo je za nas bila prva utakmica u Evroligi posle dugo vremena. Tek je početak takmičenja i moramo napredovati. Igrali smo protiv odlične ekipe, to sam rekao i pre meča. Igraju dugo zajedno, kažnjavaju sve prepuste. Jedinu zamerku koju imam prema timu je to što smo imali samo jedan faul u drugoj četvrtini. To je nemoguće ako se želiš boriti i ostati u utakmici. Primili smo 28 poena u tom periodu i to je nešto o čemu trebamo raspraviti - rekao je Obradović.

Naredni meč Partizan igra za sedam dana protiv Baskonije u Španiji.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija