• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.10.2022

18:30 >> 20:16

DOMINACIJA PARTIZANA NA "KROVU"! Voždovac pao za pola sata, neka se spremi Keln! (VIDEO)

FK Partizan

Partizan

DOMINACIJA PARTIZANA NA "KROVU"! Voždovac pao za pola sata, neka se spremi Keln! (VIDEO)

Podeli vest

Fudbaleri Partizana u 14. kolu Superlige Srbije pobedili su Voždovac na "Krovu" - 4:0 (3:0). Ceo posao ekipa iz Humske završila je u prvih pola sata igre.

Prvo poluvreme proteklo je u totalnoj dominaciji Partizana, koji je poveo već u 9. minutu. Sjajno se Dijabate lažnjakom oslobodio Nikića, centrirao, a na pravom mestu se našao, naravno Rikardo i ramenom zatresao mrežu. Pokušali su "zmajevi" da odgovore bombom  Neškovića, ali Popović je bio tamo gde treba. U 23. minutu crno-beli dupliraju vođstvo. 

Odlična asistencija Natha, Rikardo je raspalio po lopti i Krunić je savladan. Pet minuta kasnije nova magična asistencija Natha, ovogh puta za Meniga i posle skoro pola sata igre već je bilo 3:0 za goste.

Totalna dominacija Partizana u prvih 45 minuta. Domaći su razbijeni.

VOŽDOVAC - PARTIZAN 0:4 (0:3)

Stadion: TC "Stadion". Sudija: Dejan Trifković. Strelac: Rikardo u 9. minutu i 23. minutu, Menig u 28. minutu, Terzić u 90. minutu.

VOŽDOVAC: Krunić, Ajdinović (od 46. Trifunović), Nikić, Damjanović, Hajdin, Ivezić, Milović, Nešković (od 59. Novaković), Purtić, Vujanović  - Burmaz (od 70. minuta Todić).

PARTIZAN: Popović - Urošević (od 76. Šehović), Vujačić, Saničanin, Živković - Belić, Andrade, Natho (od 59. Terzić) , Dijabate (od 59. Jović), Menig (od 59. Baždar) - Gomeš (od 59. Pavlović).

Kao što se i očekivalo u drugom poluvremernu tempo je opao. Partizan zadovoljan vođstvom, a "zmajevi" su hteli bar do počasnog gola."Krupnijih" šansi Voždovac nije imao, ali jeste Partizan. Rikardo je promašio het-trik, a rezervista Pavlović je za kratko vreme ima dve super prilike, ali nije uspeo da zatrese mrežu Krunića. 

Sve je bilo jasno kada je Petrić več u 59. minutu izvukao iz igre četvoricu najboljih igrača. Tempo je pao, a posebno u poslednjih 15 minuta kada su svi jedva čekali da sudija Trifković označi završetak meča.

Monotoniju je razbio Terzić u 90. minutu.

Na kraju rutinska pobeda Partizana pred novi sudar sa Kelnom u Ligi konferencija. 

 

TOK MEČA

DRUGO POLUVREME

KRAJ! Partizan je pobedio Voždovac 4:0!

90. minut - GOOOOOOOOOL! 0:4! Terzić stavlja tačku na meč četvrtim golom Partizana!

85. minut - Pobednik je odavno poznat, čeka se sudija Trifković da označi kraj.

73. minut - Baždar šutira preko gola

71. minut - Urošević ka Pavloviću, velika šansa, ništaaa, pored gola

69. minut - "Zmajevi" imaju šansu, ali Popović odlično interveniše i šalje loptu u korner

66. minut - Pavlović se našao sam ispred Krunića, ali golman Voždovca je bio uspešniji.

63. minut - Tempo je opao, Partizan zadovoljan vođstvom, Voždovac pokušava da stigne bar do utešnog gola

59. minut - Belić šutira, nedovoljno precizno.

Foto: FK Partizan

52. minut - Sve je odlično uradio Menig. Ispratio je dodavanje Andradea, zaobišao je Damjanovića, dodao Rikardu koji šutira pored gola. Ništa od het-trika golgetera crno-belih.

47. minut - Napad Partizana preko Rikarda, ali interveniše odbrana "zmajeva"

46. minut - Počeo je nastavak utakmice

 

 

PRVO POLUVREME:

45. minut - Kraj poluvremena. Totalna dominacija Partizana u prvih 45. minuta.

42. minut - Kakva greška Vujačića, hteo je da pošalje loptu do Popovića, ali pre golmana Partizana do lopte je stigao Burmaz, koji se ipak spetljao na kraju.

Foto: FK Partizan

39. minut - Dijabate se odlično snašao pored Milovića, imao je Rikarda i Meniga, hteo je da postigne gol, šutirao iskosa, lopta je otišla pored gola. Diže ruku i izvinjava se za, ovog puta, sebičnost.

30. minut - Nešković je u prilici, ali Belić izbacuje loptu iz kaznenog prostora.

28. minut - GOOOOOOOOOOL 0:3 Magična asistencija Natha, druga zaredom, Menigu nije bilo teško da se upiše u strelce.

23. minut - GOOOOOOOOOL 0:2 - Ponovo Rikardo, ovog puta asistrirao je Natho, a golgeter crno-belih je opalio po lopti i golman Krunić nije imao šansu.

22. minut - Dominira Partizan. Opasni su gosti kada je tranzicija u pitanju, Natho do Meniga, ovaj sjajno vraća petom, Izraelac šutira tik pored gola

19. minut - Dobra igra crno-belih u ovom periodu,  odličan prodor Meniga, lopta do Rikarda, ali interveniše odbrana domaćih

16. minut - Odgovara Nešković - bomba sa 25 metara, sada Popović brani!

Foto: FK Partizan

15. minut - Još jedan dobar napad Partizana, Andrade je zaobišao defanzivce "zmajeva" šutirao je topovski sa distance, Krunić brani!

13. minut - Natho centrira, ali Urošević je izblokiran

9. minut - GOOOOOOOOL! 0:1 Partizan vodi! Prelep lažnjak Dijabatea, izlomio je Nikića, fantastičan centaršut, a Rikardo ramenom pogađa mrežu Krunića.

6. minut - Prvi ozbiljniji napad Voždovca na meču, ali Vujačić je dobro postavljen

1. minut - Utakmica je počela

UŽIVO:

19:20 - Fudbaleri oba tima su na terenu i zagrevaju se. Meč uskoro počinje.

19:15 - Trener Partizana Gordan Petrić ovako je najavio meč:

Voždovac uvek ima talentovanu ekipu. Imaju igrače koje mogu da iznenade. Ali sve se vrti oko nas. Ako budemo igrali kako znamo, onda ne bi trebalo da bude problema. Očekuje nas specifična utakmica jer je veštačka podloga na koju nismo navikli koliko i rival. Očekujem da odigramo u istom ritmu kao u poslednje dve utakmice. Rekao sam da je zamajac Vojvodina, a nastavili smo protiv Kelna i nadam se da će igrači izdržati sve obaveze do kraja jeseni - rekao je Petrić dan uoči utakmice.

 

Dobro veče i dobrodošli na blog uživo meča Voždovac - Partizan na portalu Informer.rs.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni
Politika

Dačić: Zlonamerna tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, domaći i strani političari licemerni

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je, povodom zlonamernih i lažnih tumačenja u opozicionim krugovima o predstojećim izmenama krivičnog zakonodavstva, da je više puta ukazivao na licemernost domaćih i stranih političara, koji u svemu traže razlog za napad na Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića.

05.10.2024

19:37

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija