• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.10.2022

16:35

POPOVIĆ I MARKOVIĆ JEDNOGLASNI! Petrić nam je PODIGAO SAMOPOUZDANJE!

printscreen/K1

Partizan

POPOVIĆ I MARKOVIĆ JEDNOGLASNI! Petrić nam je PODIGAO SAMOPOUZDANJE!

Podeli vest

Mlade fudbaleri Partizana, štoper Svetozar Marković i golman Aleksandar Popović, analizirali su senzacionalnu pobedu nad Kelnom, pred sutrašnju reprizu na K1 televiziji

Strelac jedinog gola Svetozar Marković izjavio je sledeće:

- Ja jedino mogu da dajem golove iz prekida i kornera kao štoper, našao sam se na pravom mestu u pravo vreme. U situaciji kada 50 hiljada ljudi navija protiv vas, vi morate da se isključite, kao da ne čujete navijače sa tribina i date sve od sebe – kazao je Svetozar u emisiji „Kec na jedanaest“ i otkrio da mu je trener FK Partizana Gordan Petrić rekao da je bilo bolje da je gol u osmom minutu postigao u 17. jer je normalno da se posle gola tim povuče i brani, ali da je dobro ispalo i ovako.

Čuvar mreže crno-belih Aleksandar Popović napomenuo je da su svi znali da će biti teška utakmica, ali da su od dolaska trenera Petrića znatno rasterećeniji u odnosu na prethodne mečeve.

- Objasnio nam je da je najvažnije igrati fudbal i samo se fokusirati na utakmicu i da mi ne treba da brinemo o drugim stvarima. Podigao nam je samopouzdanje i zato smo se opustili i igramo najbolje što umemo, a to se izražava na rezultat i nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu – rekao je Popović za K1 televiziju i naglasio da ništa još uvek nije gotovo:

- Sutra imamo utakmicu i moramo da ponovimo ono što smo uradili u Kelnu.

Foto: Starsportphoto

Igrači Partizana sa Markovićem slave gol u Kelnu

ORLOVI SJAJNO PROŠLI

Golman i štoper kluba iz Humske dali su svoja mišljenja, povodom grupe Orlova na Svetskom prvenstvu u Kataru.

- Bolje nije moglo da prođe, imamo dobru grupu i generalno smo favoriti – siguran je Aleksandar, na šta se nadoveza Sveta:

- U dobrom smo naletu, reprezentacija igra toliko dobro i da su izvučene najbolje zemlje protiv nas prošli bismo dalje, a ovako sigurno imamo najveće šanse od svih iz grupe da se plasiramo u osminu finala.

SERGEJ, MITAR I VLAHOVIĆ NAJBOLJI

Na pitanje voditelja emisije „Kec na jedanaset“ Boška Jakovljevića koja su tri najbolja domaća igrača, Marković je odgovorio:

- Sergej Milniković-Savić, Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović, Aleksandar i Dušan su iz Partizanove škole – zadovoljno je istakao defanzivac Partizana za K1.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat?

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija