• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.11.2022

10:38

NOVI PAZAR STIŽE U HUMSKU! Petrić: Igračima je teško, ali jedva čekaju da izađu na teren! Čakar: Niko nam ne može uzeti nadu...

Starsportphoto

Partizan

NOVI PAZAR STIŽE U HUMSKU! Petrić: Igračima je teško, ali jedva čekaju da izađu na teren! Čakar: Niko nam ne može uzeti nadu...

Podeli vest

Trener fudbalera Partizana Gordan Petrić izjavio je pred utakmicu sa Novim Pazarom, da se njegov tim nije odrekao titule i pored bodovne razlike (15.30, Arena)

Fudbaleri Partizana od 15:30 časova dočekuju Novi Pazar u okviru 19. kola Superlige Srbije.

- Ima još mnogo da se igra i u prvenstvu i u Evropi, mi se svakako nismo odrekli titule. Svakoj utakmici ćemo pristupati kao da je u pitanju Kup. Novi Pazar je ekipa koja dolazi rasterećena da igra protiv nas jer su skupili dovoljno bodova koji im to dozvoljavaju. Iskusna su ekipa i imaju trenera koji igra ofanzivan fudbal. Očekujem drugačiju utakmicu u odnosu na Spartak. Da će igrači biti svežiji - izjavio je trener "crno-belih"  na konferenciji za medije i dodao da se nada pobedi.

- Protiv Spartaka smo bili spori. Nije to samo umor. Videlo se po duelima, udarcima na gol i po pasu. Nadam se da će biti drugačije. Igračima jeste teško ali jedva čekaju da izađu na teren i dokažu se - zaključio je Petrić.

Partizan je trenutno drugi na tabeli SLS sa 40 osvojenih bodova, 10 manje od Crvene zvezde koja je prva. Novi Pazar je peti sa 31 bodom.

Foto: Starsportphoto©

 

Trener fudbalera Novog Pazara Damir Čakar rekao je da je utakmica s Partizanom specifična za njega, ali da meč u Beogradu za ekipu koju predvodi predstavlja veliki ispit i poslednjih 90 minuta u jesenjoj superligaškoj polusezoni.

- Partizanova i moja povezanost nije nikakva tajna. Ne treba niše specijalno da pričam, toliko toga se zna i napisano je, ali moram da budem pravi profesionalac. To i jesam. Niko nam ne može uzeti nadu za dobru utakmicu, pa i za neki dobar rezultat. Zašto da ne - rekao je Čakar.

 


SUPERLIGA 

19. kolo

Javor - Napredak 2:1 (0:1)
Kembel 80, Tanko 87 - Šarić 25

Subota

Mladost Lučani - Kolubara 2:0 (1:0)
Radivojević 31, Bojović 62

TSC - Radnički Niš 2:0 (1:0)
Đakovac 1, Cvetković 67

Vojvodina - Radnički 1923 2:1 (0:0)
Ponjević 48ag, Simić 55 - Vidović 78


Nedelja

Radnik - Crvena zvezda 13.30
Partizan - Novi Pazar 15.30
Čukarički - Mladost (NS) 17.30
Voždovac - Spartak 19.30

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
AS

pre 1 godinu

AKO SMATRATE SVAKU UTAKMICU KAO DA JE KUP ONDA STE GA VEĆ UGASILI. TITULA ĆAO.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!
Politika

Srpska lista sa COWEB-om o situaciji na KiM i položaju Srba!

Predsednik Srpske liste Zlatan Elek sa saradnicima sreo se danas u Kosovskoj Mitrovici sa članovima Radne grupe saveta Evropske unije za Zapadni Balkan (COWEB) i Evropske službe spoljnih poslova i tom prilikom predstavili političko-bezbednosnu situaciju na Kosovu i Metohiji i položaj srpskog naroda na ovim prostorima.

25.04.2024

13:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija