• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.11.2022

21:21

DOBRA I LOŠA VEST ZA OBRADOVIĆA! Egzum SPREMAN, ali POJAČANJE Partizana pod znakom pitanja!

Starsportphoto©

Partizan

DOBRA I LOŠA VEST ZA OBRADOVIĆA! Egzum SPREMAN, ali POJAČANJE Partizana pod znakom pitanja!

Podeli vest

Košarkaši Partizana u petak dočekuju Makabi u okviru osmog kola Evrolige, a Željko Obradović će protiv "Ponosa Izraela" moći da računa na Dantea Egzuma

Išao je Partizan na megdan Olimpijakosu žestoko oslabljen, ali se broj povređenih igrača smanjuje iz dana u dan. Crno-beli će u petak za duel sa Makabijem računati na sve reprezentativce, a na raspolaganju treneru Željku Obradoviću biće i Dante Egzum. 

- Sinoć je nakon 13 dana bio prvi trening gde smo imali situaciju da radimo pet na pet. Posle utakmice sa Panatinaikosom, a pre Borca smo imali trening na kom se povredio Dante Egzum i to je bilo to. Posle smo imali Olimpijakos gde smo imali prvo 9 a potom 8 igrača na treningu i bilo je nemoguće raditi. Vratili smo se u trening i to je prva stvar pred Makabi. A Makabi je poznat, oni igraju tipično onako kako igraju godinama. Imaju mnogo igre u tranziciji, mnogo izolacije i mnogo igre jedan na jedan. U tome je suština naše utakmice, da zaustavimo ta dva segmenta igre. Prvo tranziciju uz ofanzivni skok, potom izolaciju i igru jedan na jedan. Ako to budemo uspeli, imamo šansu da odigramo dobru utakmicu. Naravno, uz sve ono što treba da uradimo u napadu, a to je strpljenje koje nas je krasilo u velikom broju utakmica. Ekstra pas i poštovanje nekih principa i onoga što postavimo pred utakmicu. Tada bismo imali šanse da dobijemo meč - jasan je Obradović. 

Australijski reprezentativac, koji je propustio duel sa Olimpijakosom, oporavio se i biće na raspolaganju Željku Obradoviću. Sa druge strane, nastup Vladimira Brodžijanskog je pod znakom pitanja zbog administrativnih razloga. 

- To nije pitanje za mene - rekao je Željko Obradović i dodao da je ekipa prvi put posle Panatinaikosa imala normalan košarkaški trening. 

Foto: Starsportphoto©

Izvesno je da će sutrašnji meč sa Makabijem propustiti Aleksa Avramović, Balša Koprivica i Alen Smailagić. Problema sa povredom imao je i Džejms Naneli, ali se očekuje da Amerikanac bude u sastavu ekipe za sutrašnju utakmicu. 

Partizan nakon sedam kola ima tri pobede i četiri poraza, dok Makabi ima trijumf više. Utakmica je na programu u petak od 20:30 u Štark areni. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17