• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.11.2022

07:55

TO MOGU SAMO GROBARI! Doputovao iz Norveške da bi iznenadio oca i familiju! Srbin prevalio toliki put samo zbog košarkaša Partizana! (FOTO)

Informer

Partizan

TO MOGU SAMO GROBARI! Doputovao iz Norveške da bi iznenadio oca i familiju! Srbin prevalio toliki put samo zbog košarkaša Partizana! (FOTO)

Podeli vest

Ljubav prema klubu ne može da prestane, ovako glase stihovi navijačke pesme pristalica Partizana, a gest jednog Srbina iz Norveške i te kako ih opravdava

Slaviša Gacić, Srbin koji živi u Norveškoj od malena navija za crno-bele. Put ga je odveo u ovu zemlju, ali Partizan nikako ne zaboravlja.

Slaviša je, specijalno zbog utakmice Partizana i Makabija (96:88), doputovao u petak u Srbiju. Pošto nije imao direktan let, morao je da ide za Nemačku, na presedanje, pa onda za Srbiju.

Foto: Informer

 

Odmah posle utakmice, morao je nazad za Norvešku pošto je imao poslovnih obaveza. Naravno, iznenadio je i familiju koju je poveo na utakmicu.

Sa njim su se na tribinama našli i njegov otac Vidoje, stričevi Nebojša i Slaviša kao i rođak Negoslav Gacić.

Foto: Informer

 

Pravi primer da su Grobari najpre jedna velika porodica, a to je ovaj Srbin i pokazao.
 

 

Standings provided by Sofascore

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija