• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.11.2022

23:27

UPRKOS PORAZU OD REALA! Obradović izneo LEPE REČI za igru svog tima! Na jedno je POSEBNO PONOSAN!

Starsportphoto

Partizan

UPRKOS PORAZU OD REALA! Obradović izneo LEPE REČI za igru svog tima! Na jedno je POSEBNO PONOSAN!

Podeli vest

Košarkaši Partizana su poraženi u Madridu od Reala, a trener crno-belih Željko Obradović izneo je viđenje ove utakmice

Partizan je turneju po Španiji završio bez "brejka". Posle poraza od Barselone, usledio je novi u Madridu od ljutog rivala Katalonaca, ali su u meču sa Realom crno-beli bili bliži podvigu.

- Teška utakmica. Igrali smo protiv Barselone i Reala. Oba tima kandidati za F4. Imali smo probleme. Smailagić se povredio, momak koji se tek vratio iz prethodne povrede i sada ga čeka pauza od šest nedelja. Igrali smo dobro u pojedinim momentima, ali nije lako kada se igra protiv tima kakav je Real, njihov kvalitet je na kraju odlučio - rekao je Obradović.

Dotakao se trener crno-belih i navijača. Naime, bilo je velikih problema u Barseloni kada je brojnim navijačima Partizana bilo onemogućeno da gledaju meč iz dvorane iako su imali kupljene karte, one su otkazane na dan meča. To se u Madridu nije dešavaslo.

- Ponosni smo što su ljudi došli u Madrid da nam pomognu. Imamo neverovatnu podršku. Uvek sam zahvalan. Veruju u nas i verujem da je tim dao od sve od sebe. Mi smo klub koji je prodao skoro 12.000 sezonskih ulaznica i to je nešto na šta smo ponosni.Ne znam koji su problemi bili u Barseloni, ali navijači su sve uredno kupili nekoliko meseci unapred. Nije bilo problema sa Real Madridom i na tome im zahvaljujem.

Foto: Starsportphoto©

 

Popularni Žoc je dobio aplauz i od domaćih fanova, koji nisu zaboravili da im je trener Partizana svojevremeno doneo titulu Evrolige.

- Hvala i navijačima Reala koji su me pozdravili aplauzom. Uvek mi je lepo kada sam u Madridu. Čast mi je što sam bio trener Reala - istakao je Željko Obradović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17