• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2022

15:15

PARTIZAN NACILJAO ZIMSKA POJAČANJA! Na meti crno-belih igrači iz Superlige!

Starsportphoto

Partizan

PARTIZAN NACILJAO ZIMSKA POJAČANJA! Na meti crno-belih igrači iz Superlige!

Podeli vest

Fudbaleri TSC-a Ifet Đakovac i Nemanja Stojić su na meti Partizana

Đakovac igra na mestu ofanzivnog i centralnog veznog,  a Stojić koji pokriva pozicije štopera i zadnjeg veznog. Bliži se januraski prelazni rok, kontakt između klubova postoji, a kako prenosi Mozzartsport još nije sigurno da će se tokom januara preseliti u Beograd.

Trener TSC-a Žarko Lazetić nije za prodaju igrače, jer su i jedan i drugi važne karike u trci za Evropu u prolećnom delu prvenstva.

Foto: Starsportphoto©

Ifet Đakovac

 

Fudbaler iz Sjenice je na 18 mečeva u prvenstvu postigao sedam golova, dok je za dva asistirao. Nemanja Stojić je skupio 18 nastupa u ligi. 

Zanimljivo je da su obojica fudbalera prošla kroz omladinsku školu Partizana. Đakovac je potom  otišao u Zlatibor kada je napunio 19 godina, bio i uu Tutinu, pa se vlatio u Zlatibor i odatle je pre dve godine došao u TSC.

Foto: Starsportphoto©

Nemanja Stojić

Stojić je iz Partizanove škole otišao u Voždovac, da bi potom potpisao za – Crvenu zvezdu, ali je igrao za  filijalu Grafičar, a ne za crveno-bele, da bi pre dve godine obukao dres Zlatibora. U julu 2021. je prešao u Metalac kao slobodan igrač, a odatle ga je Žarko Lazetić doveo u TSC.

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

OVA GENERACIJA ĆE NADMAŠITI MNOGE! Ćirković veruje u PETRIĆA i PARTIZAN!
Partizan

OVA GENERACIJA ĆE NADMAŠITI MNOGE! Ćirković veruje u PETRIĆA i PARTIZAN!

Gost Partizanovog podkasta bio je čuveni fudbaler crno-belih a sada skaut u skauting službi Partizana Milivoje Ćirković. Gotovo da nema Partizanovca koje je odrastao devedesetih i početkom dvehiljaditih godina koji nije bar jednom uzviknuo „Ajmo Milivoje“ dok je šutirao penal na fudbalskim terenima širom Srbije i regiona

23.12.2022

11:49

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija