• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.01.2023

20:58

NEMILE SCENE IZ ARENE - GROBARI VREĐALI NEBOJŠU ČOVIĆA... Srdačan doček za Sašu Obradovića! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

NEMILE SCENE IZ ARENE - GROBARI VREĐALI NEBOJŠU ČOVIĆA... Srdačan doček za Sašu Obradovića! (VIDEO)

Podeli vest

Navijači Partizana ovacijama su dočekali Sašu Obradovića, a u isto vreme i gnusno vređali predsednika Crvene zvezde Nebojšu Čovića

Gostuje Saša Obradović sa svojim Monakom Partizanu u okviru 17. kola Evrolige, a na iznenađenje mnogih pristalice crno-belih srdačno su dočekale nekadašnjeg košarkaša, trenera i osvedočenog navijača Crvene zvezde. 

Ipak, sve to može da se poveže sa načinom na koji su se Obradović i Crvena zvezda rastali pre nešto više od dve godine. Iskusni stručnjak nakon toga se tužio sa beogradskim klubom što je poslužio kao uvod za nemile scene iz Štark arene. 

Naime, navijači Partizana su nakon aplauza za Sašu Obradovića najgnusnije vređali prvog čoveka Crvene zvezde Nebojšu Čovića. Nema sumnje da Evroliga neće ostati nema na ovakav navijački ispad...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
kentaur

pre 1 godinu

A vredjanje vucica? Zasto to ne objavite? Koliko ste.vi jadni...

Paokarans

pre 1 godinu

Nema sumnje da Evroliga neće ostati nema na ovakav navijački ispad... Hahahhaa kako ste jadni vi novinari informera :) kakve novine takvi i novinari. J... Covica :)

ratko

pre 1 godinu

klosar i lazov zato sad Zvezda placa penale ,umislio da je Evroliga domaca tramvaj liga gde potplacuje sudije da za njih navijaju , e brale ovde to ne prolazi ,zato je i kaznjena

Tasa

pre 1 godinu

Vi ste informer iz predgradja sta se brecate toliko za vaseg ?

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija