• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.01.2023

16:24

BOMBA! VLAHOVIĆ U ATALANTI! Puče TRANSFER kao GROM IZ VEDRA NEBA!

Starsportphoto©

Partizan

BOMBA! VLAHOVIĆ U ATALANTI! Puče TRANSFER kao GROM IZ VEDRA NEBA!

Podeli vest

Mladi fudbaler Partizana Vanja Vlahović karijeru nastavlja u Atalanti

Pokazalo se italijansko tlo kao plodno za talentovane fudbalere iz Srbije. Plejada naših fudbalera našla je svoje mesto pod suncem u Seriji A, a tim stopama danas je krenuo i Vanja Vlahović! 

Atalanta i Partizan su se dogovorili o šestomesečnoj pozajmici, sa pravom otkupa i očekuje se da taj posao bude realizovan u toku dana. Otkupna klauzola biće postavljena na 500.000 evra!

Vlahović je prošao kompletne pripreme prvog tima crno-belih ove zime, čiji je deo bio i jesenas, no, nije dobjao minute već je mahom branio boje omladinske selekcije, gde je bio jedan od najboljih strelaca u takmičenju. 

Foto: Starsportphoto©

Poslednjih meseci je Vlahović bio na meti Ahmata , ali nije želeo da ide u Rusiju. Potom se javio AEK, ipak, kada je stigao poziv Atalante sve druge opcije su otpale. 

Tako je postignut dogovor o pozajmici, u koji je uvrštena otkupna klauzula za letnji prelazni rok, tokom koga bi Vlahović potpisao višegodišnji ugovor, ukoliko naravno sve strane budu zadovoljne. On će u Italiji dobiti šansu da se u prvi mah prilagodi verovatno kroz Primaveru, mladi tim Atalante, a potom od leta i u najjačoj selekciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kao

pre 1 godinu

Kao, Vlahović,... puče...". Puknem vam ga kevi i sestri, lažovi, priučeni. Naslov da privuče pažnju? Majmunske usrane zaboravljene fore.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija