• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

05.02.2023

23:20

MARKO BARAĆ: Parizan je najbolja ekipa u Evropi!

Starsportphoto

Partizan

MARKO BARAĆ: Parizan je najbolja ekipa u Evropi!

Podeli vest

Trener Mege Marko Barać pričao je nakon poraza od Partizana u ABA ligi

Trener Mege Marko Barać smatra da je Partizan najbolji ofanzivni tim u Evropi.

- Čestitao bih Partizanu na zasluženoj pobedi. Oni su shvatili utakmicu ozbiljno, a kada jedan tim iz Evrolige to učine protiv nas, rezultat je takav kakav jeste. Oni su napadački najbolji tim u Evropi. U prvom poluvremenu su nas naterali na previše rotacija, kažnjavali su gotovo svaku grešku. Izvanredan procenat šuta u prvom poluvremena, a mi nismo nalazili rešenja na preuzimanju. Pokušavali smo u pripremi da uradimo nešto brže, ali to nije bilo dovoljno. U drugom poluvremenu, čestitke mojim igračima, pokazali su napadačku igru i reakciju, ali danas je falilo malo fizičke prisutnosti većeg broja igrača da bi se uhvatio veći priključak - rekao je Barać.

Ipak, istakao je da on i njegovi momci nemaju zbog čega da žale.

- Nemamo zbog čega da žalimo, uživanje je gledati i spremati utakmicu, a sada su ispred nas protivnici koji su nama bliži po kvalitetu i to je prilika da nastavimo onako kako treba - rekao je Barać.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17