• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.02.2023

15:01

UŽAS, ČUO SAM SE SA LJUDIMA TAMO! Željko Obradović POSLAO TURSKOJ poruku posle RAZORNOG ZEMLJOTRESA!

Starsportphoto

Partizan

UŽAS, ČUO SAM SE SA LJUDIMA TAMO! Željko Obradović POSLAO TURSKOJ poruku posle RAZORNOG ZEMLJOTRESA!

Podeli vest

Trener Partizana Željko Obradović govorio je za medije pred evroligaški susret sa Bajernom u Minhenu.

Strateg crno-belih pričao je o narednom rivalu i podsetio se prvog meča u Beogradu.

- Utisak koji je ostao iz prve utakmice da je to jedna jako agresivna ekipa i tim koji se ne predaje nikada. Imali smo u jednom trenutku i 15 razlike, ali smo ušli u neizvesnu završnicu, a takva je bila utakmica Bajerna pre nekoliko dana u Barseloni. Gubili su, ali su na kraju imali posed za pobedu. Jasno je da moramo da budemo oprezni. To je tim koji može da menja postave, da izlazi sa četiri mala i četiri visoka igrača - rekao je Obradović.

Osvrnuo se i na zemljotres koji je pogodio Tursku, zemlju gde je godinama trenirao Fenerbahče.

- Poruka može, naravno, da bude želja da se broj žrtava ne povećava. Čuo sam se sa dosta ljudi tamo, tragedija je velika i nadamo se i molimo da neće biti više žrtava - zaključio je Obradović.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija