• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.03.2023

12:52 >> 12:55

SKANDAL! DELIJE PRETE LESORU, Francuz obelodanio SVE! Žele mu smrt, porede sa majmunom i jedva čekaju da ga vide u PIONIRU! (FOTO)

Printscreen/Instagram, Peđa Milosavljević

Partizan

SKANDAL! DELIJE PRETE LESORU, Francuz obelodanio SVE! Žele mu smrt, porede sa majmunom i jedva čekaju da ga vide u PIONIRU! (FOTO)

Podeli vest

Košarkaš Partizana Matijas Lesor je ljubimac navijača Partizana, a nekada je nosio dres Crvene zvezde čiju je sudbinu zapečatio u minulom derbiju! Osim što je sjajno igrao, pokazao je i onu drugu, nesportsku stranu.

Matijas Lesor je dva puta udario Filipa Petruševa i navukao gnev navijača Crvene zvezde koji su rešili da ga "zatrpaju" porukama nimalo prijatne sadržine!

Odmah nakon meča se izvinio trener Partizana Željko Obradović Petruševu na terenu, a to je učinio i kasnije na konferenciji. Nije ovo bio prvi put Lesoru da je u derbijima problematičan, jer je želeo da se obračuna sa igračima Zvezde i u Nišu, a pevao je i provokativne pesme na račun bivšeg kluba!

Foto: Starsportphoto

 

Za osudu su svakako i jezive pretnje smrću i uvrede koje dobija od navijača, a poruke je objavio na svom Instagram profilu.

Ljuti navijači Crvene zvezde ga nazivaju majmunom, a poručuju mu i da neće izaći iz Pionira i šalju ga u ZOO! Najčešća poruka je "Vidimo se u Pioniru" , pa ostaje da se vidi kako će se sve završiti.

Upravo je Matijas Lesor bio glavna tema u saoštenjima koja su danas izdali Crvena zvezda i Partizan!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Doca

pre 1 godinu

Šta su to delije pogrešile? Ništa. Majmunu je mesto u zoo vrtu ili džungli.

Ljuba

pre 1 godinu

Hrani kera 2 godine da bi te posle toga ujeo. Ma teraj to u zoološki vrt kod rođaka.

Ratko

pre 1 godinu

cigani zaboravljaju kako vredjaju Partizan sa Ustase Ustase ,mars stoko ciganska

ratko

pre 1 godinu

a sta cigani drugo mogu to im je covic lopina primer i uzor . kakav direktor takvi i navijaci kao i u fudbalu

Ratko

pre 1 godinu

a sta drugo ocekivatoi od nepismenih i nekulturnih navijaca Zvezde nego da prete ,to im covic dozvoljava i terzic kakvi direktori takvi i navijaci olos

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!
Politika

Srpska lista: Snimak je dokaz o organizovanoj kriminalnoj grupi s ciljem otimanja imovine Srbije!

Srpska lista je danas saopštila da snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju izjave Radoice Radomirovića zamenika ministra u vladi Aljbina Kurtija Nenada Rašića i Arbera Vokrija predstavlja "dokaz postojanja i delovanja organizovane kriminalne grupe sa ciljem protivpravnog delovanja i otimanja imovine čiji su vlasnik institucije Republike Srbije", a kako bi sebi odnosno drugim licima pribavili imovinsku korist, odnosno stanove.

26.04.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17