• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.06.2023

11:59

BIVŠI PREDSEDNIK PARTIZANA ZAGRMEO ZA INFORMER! Vranješu treba zabraniti da priđe na 100 km od JNA! NEKA IDE U ZVEZDU!

Starsportphoto

Partizan

BIVŠI PREDSEDNIK PARTIZANA ZAGRMEO ZA INFORMER! Vranješu treba zabraniti da priđe na 100 km od JNA! NEKA IDE U ZVEZDU!

Podeli vest

Dragan Đurić, koji je sa Partizanom svojevremeno osvojio šest uzastopnih titula prvaka Srbije, osuo je paljbu po Ognjenu Vranješu.

Đurić ne može da veruje da će aktuelna uprava angažovati osvedočenog zvezdaša.

- Ne bih ga nikad doveo u Partizan, prvenstveno jer je veliki zvezdaš. Ali to je manja briga. Reč je o igraču koji nema kvalitet, nema gde da igra i sad su ga se setili u Partizanu. Nama treba pet, šest ozbiljnih igrača koji mogu da donesu kvalitet, ali oni za to ne mare. Zato dovode potrošenog igrača bez obeštećenja - rekao je Đurić za Informer.

Foto: Starsportphoto

Dragan Đurić

On je ostao zatečen kada je čuo šta je Ognjen Vranješ pričao o Partizanu, legendi kluba iz Humske Albertu Nađu i Bojanu Ostojiću. Podsetimo, bivši reprezentativac BiH je rekao da mrzi Partizan iz dna duše, a "klempavom Nađu" je poželeo da ga što pre oteraju.

Za Ostojića je poručio da je u Partizan došao "na pušenju ku*ca i tako ostao u njemu".

- Ako je sve to rekao o Partizanu i legendi kakva je Albert Nađ, trebalo bi mu zabraniti da priđe na 100 kilometara od stadiona Partizana! I Bojan Ostojić je dobar momak, pravi partizanovac, ostavio je nekog traga u klubu. Vranješu je bolje da ne dolazi u Partizan. Neka ide u Zvezdu, i njima tamo fali igrača. Ako ga ova uprava dovede, vratiće im se kao bumerang. Pa tog čoveka niko ne voli, navijači su mu rekli šta misle o njemu - istakao je Đurić.

Foto: Informer DN

Ognjen Vranješ

Na potezu je uprava Partizana i sportski direktor Ivica Kralj, a za sad deluje da nikome u Humskoj ne smeta ogromna prašina koja se digla oko Ognjena Vranješa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Krle

pre 10 meseci

Pa to je 100metara od jna. Sam sebe demantujes

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija