• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2023

12:39

Partizan se pohvalio, pada novi rekord - 30.417!

Starsportphoto

Partizan

Partizan se pohvalio, pada novi rekord - 30.417!

Podeli vest

Košarkaški klub Partizan objavio je da se 30.417 navijača registrovalo za sezonsku kartu.

Registracija za ulaznice počela je prošlog ponedeljka. Ona ne podrazumevaju i kupovinu sezonskih ulaznica, samo je preduslov koja će ubrzati naredni korak. Za sezonske ulaznice prijavilo mnogo više od očekivanog broja navijača. Ulaznica neće biti za sve. Danas je obelodanjena i brojka uz pesmu "ljubav prema klubu ne može da prestane“. Radi se o 30.417 onih koji bi da prate svaki meč  crno-bele. Prošle sezone crno-bele je na svim mečevima u srpskoj prestonici gledalo uživo više od pola miliona navijača.

Za sada nisu ni poznate cene, a prednost kod kupovine će imati vlasnici sezonskih iz prošle sezone. Obnova starih počinje 28. avgusta, dok slobodna prodaja startuje 13. septembra. Pored registracije, svi koji žele da kupe sezonsku kartu moraju da poseduju i člansku kartu kluba.

Ulaznice će sigurni biti skuplje nego prošle godine, kada su se kretale od 13.000 dinara do 470.000 dinara, u zavisnosti od pozicije na terenu. Dobra vest je da će moći da se kupuje na rate.

- Cene karata će izaći za nekoliko dana, promenili smo tiketing provajdera, jer je bilo puno propusta u radu. Bilo je jako puno žalbi naših navijača. Biće dosta noviteta, od reselinga do karata na rate kroz kredite. Karte će moći da se kupe onlajn. Želimo da našim navijačima omogućimo najbolje uslove - poručio je prvi čovek kluba Ostoja Mijailović.

 

 

 

 

Košarkaši Partizana u novoj sezoni brane titulu ABA lige, a dlično su se pokazali i u Evroligi, gde im je za dlaku izmakao fajna-for.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!
Politika

Terzić: Stefanović i Đilas žele da zaustave napredak Srbije! Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo!

Nema tih izbora, niti će ih ikada biti, koji bi od omiljenog autošovinste Viole fon Kramon i trgovca srpskim nacionalnim interesima poput Đilasovog potrčka Borka Stefanovića napravili pobednika. Narod je takve političke pajace prezreo, a vreme ih je odavno pregazilo, isakao je član Predsedništva Srpske napredne stranke Miloš Terzić.

04.07.2024

09:16

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija