• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.09.2023

19:03

Košarkaši Partizana poraženi treći put zaredom

abaliga.com

Partizan

Košarkaši Partizana poraženi treći put zaredom

Podeli vest

Crno-beli danas izgubili od Bajerna rezultatom 99:95 (22:22, 24:29, 28:21, 25:23).

Izabranici Željka Obradovića pali su i u meču za treće mesto na memorijalnom turniru "Pavlos Janakopulos" u Atini. Posle velike drame, tim iz Minhena je uspeo da slavi, pa su tako Beograđani doživeli treći uzastopni poraz uoči početka nove sezone.

Ponovo je Partizan izgubio praktično dobijenu utakmicu, slično kao protiv Studentskog centra u finalu ABA Superkupa. Ovog puta kobna je bila treća četvrtina, koju je regionalni šampion odigrao jako loše. Imao je prednost od 12 poena, ali su Nemci u finišu te deonice serijom 18:0 uspeli da preokrenu i na kraju dođu do trijumfa.

Najefikasniji u taboru "parnog valjka" bio je Džejms Naneli sa 20 poena, dok je Frenk Kaminski stao na 15, a Alen Smailagić je ubacio 13. S druge strane, u taboru Bavaraca istakao se Karsen Edvards sa 20 koševa.

Podsetimo, klub iz Humske novu sezonu otvoriće 2. oktobra na svom parketu, protiv Mornara na startu ABA lige.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija