• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.09.2023

20:22

Panter: Cilj je fajnal-for Evrolige, Aleksa je sad glavna zvezda (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Panter: Cilj je fajnal-for Evrolige, Aleksa je sad glavna zvezda (VIDEO)

Podeli vest

Kapiten košarkaša Partizana veruje da je ekipa spremna da napravi korak više u novoj sezoni.

Crno-beli su tokom leta doživeli određene promene u ekipi, a navijači su složni u oceni da je jedna od najvažnijih stvari bila ostanak Kevina Pantera (30).

Iskusni šuter predvodiće "parni valjak" i u narednom periodu, a odmah je otkrio da će i ambicije biti izuzetno visoke. Pored toga što će Partizan probati da odbrani titulu u ABA ligi, kao jedan od primarnih ciljeva označen je plasman na fajnal-for Evrolige.

- Želimo da napravimo korak više nego prošle sezone, to je jasno. Fajnal-for je naš san, zbog toga se spremamo naporno, treniramo žestoko i za to ćemo se sigurno boriti. Želimo da se nađemo na završnom turniru - rekao je Panter tokom današnjeg druženja sa predstavnicima medija u Beogradskoj areni.

Amerikanac je zadovoljan pojačanjima i veruje da će oni doneti neophodan kvalitet crno-belima.

- Sjajni su momci. Mi koji smo tu već neko vreme trudimo se da im pomognemo da se što brže uklope i naviknu na način rada, ekipu, trenera, ono što se očekuje od njih. Upoznali smo se, sviđa mi se kako to sve izgleda. Najbitnije je da smo svi svesni šta je pred nama, znamo na čemu moramo još da radimo i šta treba da popravimo - naglasio je Panter.

Odlični bek je nedavno priznao da bi pristao da nastupa za srpsku reprezentaciju ukoliko bi dobio poziv selektora, s obzirom da poseduje i naš pasoš. Pomno je ispratio i nedavno Svetsko prvenstvo u Manili, gde su "orlovi" osvojili srebrnu medalju.

- Pratio sam turnir i gledao Aleksu, bio je odličan. Srbija je igrala stvarno dobro, trebala je da osvoji, imala je šansu. Finale je bilo baš neizvesno. Drago mi je zbog cele zemlje, zbog ekipe, poznajem mnogo momaka iz te selekcije, sa nekima sam bio i saigrač. Lepo je što su se vratili sa medaljom, čestitam im na uspehu - dodao je Panter.

On se posebno osvrnuo na svog saigrača Aleksu Avramovića.

- Aleksa je sada glavna zvezda u svlačionici. Šalim se, on je sjajan igrač i neverovatan lik, isti je kao i pre Mundobasketa, svi ga mnogo volimo.

Kapiten Partizana je na kraju ponovio da se nije mnogo dvoumio oko produžetka ugovora.

- Ovde sam dobio priliku da budem vođa tima i to mi se sviđa, uživam u toj ulozi. Trener mi veruje, stvorili smo nešto posebno. Kada se završila prošla sezone bilo je neizvesno ko će otići, a ko će ostati u klubu. Prelomio sam, rekao sam sebi da ne radim to zbog drugih, već zbog onoga što osećam, prosto sam želeo da ostanem. I drago mi je da je to verovatno "povuklo" i ostale momke. Posle mene su odlučili da potpišu i Ledej, Naneli, Avramović... - zaključio je Panter.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija