• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.10.2023

11:40

Skok i pojačanje na poziciji centra! Partizan ovo hitno mora da rešava

Starsportphoto©

Partizan

Skok i pojačanje na poziciji centra! Partizan ovo hitno mora da rešava

Podeli vest

Košarkaši Partizana zabeležili su i drugi poraz u Evroligi, sinoć od Barselone u krcatoj Areni pred skoro 20.000 gledalaca.

Prilazili su crno-beli često na četiri razlike, ali u tim momentima dalje nisu mogli, pogotovo jer su imali problema sa defanzivnim skokom.

Više puta su davali, ispostavilo se, lažnu nadu navijačima da mogu do prve pobede nad katalonskim klubom posle 13 godina.

Kad god im je to polazilo za rukom, košarkaši Barselone, predvođeni Laprovitolom, ubacili bi trojku, ali je veći utisak svakako bio što su crno-beli nadigrani ofanzivnim skokom.

Upravo je to ono što je navijače najviše nerviralo i razlog što su se hvatali za glavu svaki put kada bi njihovi miljenici prosipali sve do tada urađeno.

Da je prerano za kukanje i pesimizam, kao i žal za prošlogodišnjim timom, tačnije, za sada, neadekvatnim zamenama za Matijasa Lesora i Dantea Egzuma, jeste, ali tu je i opšti utisak da će biti potrebno vremena da stvari dođu na svoje mesto.

Sa nestrpljenjem svi čekaju to još jedno famozno pojačanje, pogotovo na poziciji centra, a Željko gasi vatru davanjem javnosti do znanja da - pomoći nema!

Tačnije, nema na tržištu ničega što crno-belima treba, a još jedan rizik bio bi previše za neuigrani tim Partizana.

- Mi želimo da dovedemo još jednog igrača, ali u ovom trenutku kakvo je stanje na tržištu, nema onoga što bi nama moglo da pomogne, to misle svi u klubu. Mi imamo obavezu prema navijačima da pokažemo kada dovodimo – zašto nekog dovodimo - jasan je bio Željko sinoć.

Američki centar Frenk Kaminski koji je doveden proteklog leta pre Partizana u Evropi nije igrao, štaviše posetio ju je samo dva puta kao što je sam otkrio i još se privikava na sve novine koje su ga dočekale, a mnogo ih je.

Da je za dublju analizu i kritiku rano jeste, a treba podsetiti i da je prošle sezone bilo nezadovoljstva i drame, ali na kraju se ipak došlo nadomak fajnal-fora.

Ako opet žele da dođu do toga moraju da smanje i greške, brzopletost i previše prostora koji daju drugim ekipama da ispolje svoju agresivnost.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija