• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2023

13:02

Kako će navijači Partizana dočekati Madara? Izraelac podelio "grobare"!

Starsportphoto

Partizan

Kako će navijači Partizana dočekati Madara? Izraelac podelio "grobare"!

Podeli vest

Mladi plejmejker se nije na najbolji način rastao sa crno-belima.

Dolazak košarkaša Fenerbahčea večeras u Beogradsku arenu (20.30, Sport klub 1) u 8. kolu Evrolige biće posebno interesantan zbog Jama Madara (22)!

Momak koji je bio jedan od ljubimaca "grobara", neko oko koga je ceo klub na čelu sa trenerom Željkom Obradovićem u njemu video dugoročnog nosioca tima, na iznenađenje mnogih u Humskoj odlučio je letos da promeni sredinu i preseli se u Tursku.

Kao glavni krivac za ovakav epilog među simpatizerima Partizana označen je poznati menadžer Miško Ražnatović. On je, pak, okrivio rukovodstvo crno-belih za odlazak Izraelca, dok su iz kluba poručili da ne priznaju jednostrani raskid ugovora, kao i da će pred organima FIBA tražiti hitan postupak.

Nešto kasnije se oglasio i Obradović. Tom prilikom je otkrio da Madar nije bio iskren prema njemu kada su razgovarali o daljim planovima, ali i poručio da publika treba da ga pozdravi na normalan način.

Foto: Starsportphoto

 

Odlazak odličnog pleja u istanbulsku ekipu bio je veliki šok i za navijače "parnog valjka". I sada se, pred njegov povratak u Beograd, povela polemika na društvenim mrežama kako Jam treba da se dočeka - zvižducima, uvredama ili aplauzima i bez ikakvog pogrdnog skandiranja.

"Mislim da Madara treba iskulirati maksimalno. Niti je neki bitan igrač, niti je bio 100 godina u klubu, niti je neko veliko ime.. Igrači dolaze i prolaze, neki zasluže da ih pozdravimo i volimo, neki ne...", jedan je od komentara sa Instagrama.

Veliki broj je onih koji pozivaju na gospodsko navijanje.

"Grobari, Madar je bio deo šampionske generacije, doneo nam je titulu posle desetgodina, nemojte zaboraviti onu trojku u derbiju, "srednjaka" u "Pioniru" i dobru energiju. Dao je krv i znoj za naš dres, budimo gospoda kako nas svi i prepoznaju. I dan danas je dobar sa našim igračima, u kontaktu je, hemija je ostala, a Željko je takođe rekao da bi želeo da ga pozdravimo kako treba. Otišao je kako je otišao, al morate shvatiti da je on stranac i da svi igraju za pare, a svi znamo da je i zalizani tu mnogo učestvovao. Retki su Dante, Lesor i Lovernj, koji stvarno osećaju klub. Ne mora mu se skandirati, ali po meni nije zaslužio vređanje i zvižduke", poručio je navijač Partizana.

Foto: profimedia

 

Međutim, ima i onih koji nikako ne mogu i ne žele da oproste Izraelcu način na koji je otišao iz kluba.

"Ide jako vređanje", "Za šta aplauz? Izviždati smrada, ali mu ne davati preterani značaj", "Ja neću da ga vidim, ni glasa da mu čujem", "Vređanje svih 40 minuta", "Miško je kriv za Madarov odlazak? Ne deluje mi da je on baš ispao nevinašce. Zašto bismo ga dočekali aplauzom?", "To što si varala to bi ti oprostio, što si mene to ne mogu. Da se trese Arena", samo su neki u moru komentara "grobara".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Da li je ovaj deo falio Žocovom mozaiku? On može da preokrene sezonu Partizana!
Partizan

Da li je ovaj deo falio Žocovom mozaiku? On može da preokrene sezonu Partizana!

Partizan je čekao i dočekao veliko pojačanje u vidu Brazilca Bruna Kabokla, a "grobari" se nadaju da će upravo sjajni centar biti ključni šraf koji ove sezone fali mašineriji Željka Obradovića da se zahukta i krene ka vrhu tabele Evrolige. Očekuje se da zablista već večeras protiv Fenerbahčea (21.00, Arena 1 premijum) u 7. kolo elitnog evropskog takmičenja.

09.11.2023

09:58

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija