• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2023

23:44

Smailagić nakon velike pobede: Ne bismo bili Partizan da ne grešimo! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Smailagić nakon velike pobede: Ne bismo bili Partizan da ne grešimo! (VIDEO)

Podeli vest

Kad je Džejms pogodio trojku pomislio sam "zar ponovo", otkrio je centar Partizana.

Nakon male rezultatske krize krajem novembra, košarkaši Partizana ušli su u "mirnije vode", makar kada govorimo o pobedama. Bilo je drame i večeras protiv Monaka, meč je rešen tek nakon produžetaka, ali se trijumf piše. Četa Željka Obradovića upisala je šestu pobedu u Evroligi, a jedan od ključnih igrača bio Alen Smailagić.

Srpski reprezentativac poneo je veliki teret protiv Monaka budući da je van sastava bio Frenk Kaminski, a da je Brno Kaboklo relativno rano ušao u problem sa faulovima. 

- Ovakve utakmice su najzanimljivije, borili smo se i pokazali da smo ekipa. Pronašli smo rešenja u napadu, igrali dobru odbranu, a ključ je bio u zajedništvu. Pravilo smo greške, ne bi bili mi da nismo, ali smo ih smanjili i pojačali agresivnost - rekao je Smailagić. 

Majk Džejms je u finišu meča pogodio za tri poena i utakmicu odveo u produžetak, a Smailagić ističe da mu je kroz glavu prošlo: "Zar ponovo?". 

- Ovo je nama posao, za ovo smo plaćeni, nema umora, moramo da budemo na visini zadatka. Danas sam odigrao slabije, ali pobedi se ne gleda u zube - dodao je centar crno-belih, a potom istakao šta očekuje protiv Milana  za dva dana. 

- Ne znači nam ništa što su izgubili, spremamo se kao i za svaku drugu ekipu. Probaćemo da izvičemo pobedu, nemamo mnogo vremena da se odmaramo - podvukao je srpski reprezentativac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija