• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.12.2023

18:25

Duljaj razočaran: Neću da komentarišem suđenje!

Starsportphoto

Partizan

Duljaj razočaran: Neću da komentarišem suđenje!

Podeli vest

Trener Partizana nije bio raspoložen posle poraza od Radničkog u Nišu (2:1) u 18. kolu Superlige.

Vidljivo je bilo da je Igor Duljaj utučen i razočaran zbog drugog poraza crno-belih ove sezone u domaćem prvenstvu.

Imali su gosti od 53. minuta prednost od 1:0 golom Mateusa Saldanje, ali je domaćin uspeo u nastavku da izjednači preko Save Petrova iz jednaesterca, a onda potpuno preokrene nesrećnim autogolom Mihajla Ilića.

- Radnički je pobedio, to je ono što se pamti, ostalo će se zaboraviti koliko sutra. Domaćin je imao veliku želju da ostvari pobedu, čestitam kolegi Đorđeviću na tome. Bili su energični, kao i moj tim. Kontrolisali smo ritam, postigli smo gol na vreme, a onda se desilo ono što se desilo. Moj stav je da suđenje neću da komentarišem. Atmosfera je bila odlilčna, pohvala za sve ljude koji su došli da bodre svoj timrekao je Duljaj.

Foto: Starsportphoto

 

Međutim, ono što brine sve navijače "parnog valjka" jeste činjenica da je izgubljena liderska pozicija, jer Crvena zvezda trenutno ima bolju gol-razliku. I to sve se dešava devet dana uoči "večitog derbija" u Humskoj.

- Svi dobro znate da kada smo krenuli, predviđali su nam, neki čak i u našem klubu, da ćemo biti peti, šesti, sedmi... To se nije dogodilo, ali u svemu ovome ekipa i treneri su na neki način sami. Nemamo podršku. Kada me pitaju ko stoji iza mene, ja kažem da su to svi ljudi koji vole Partizan i poštuju sport. Mene na ulici zaustavljaju mnogi navijači Zvezde koji poštuju sport i pošten fudbal i ovo što radim. Sve ovo što govorim, ne umanjuje pobedu Radničkog - poručio je Duljaj.

Mladi stručnjak nije želeo previše da komentariše diskutabilne odluke sudije Marka Ivkovića iz Lajkovca, pogotovo način na koji je delio žute kartone.

- Teško je, koliko god da pričamo sa igračima, neki su ušli u utakmicu sa po tri žuta kartona. Opet, ako je sudija dao karton, neću da komentarišem da li je opravdano ili ne. Mogu i oni da pogreše, svi smo ljudi, grešimo - dodao je Duljaj.

Foto: Starsportphoto

 

S druge strane, šef struke Nišlija, Slavoljub Đorđević, imao je mnogo više razloga za zadovoljstvo.

- U najavi sam rekao da je Igor moj drugar, jako smo dobri privatno. Ono što je preživeo prošle sezone i ovo što radi ove godine je za svaku pohvalu. Jedan sam od tih navijača Zvezde koji mu se dive kako vodi Partizan. Mi smo bili na nivou derbija. Moji momci su u ovom teškom rasporedu ostvarili veliku povedu. Ne treba biti euforičan, nismo ništa uradili više od tri boda, imamo još Vojvodinu i Železničar na "Čairu" do kraja polusezone. I kad izgubimo, govorim im da nema tugovanja. Igra je bila odlična, zaslužili smo minimum bod, a uzeli sva tri - naglasio je Đorđević. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija