• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.02.2024

15:44

Anketa: Šta je uzrok loše igre Partizana u ABA ligi?

abaliga.com

Partizan

Anketa: Šta je uzrok loše igre Partizana u ABA ligi?

Podeli vest

Košarkaši Partizana sinoć su poraženi od Splita 74:67 u Beogradskoj areni i to im je čak šesti poraz u ovogodišnjem izdanju ABA lige. Mnogi smatraju da je glavni krivac umor, ili nezainteresovanost igrača za duele koji nisu Evroliga, a šta vi mislite?

"Žuti" sa Gripa su već šesti tim koji je "uzeo meru" aktuelnom šampionu regiona.

Pre njih to su činili Mega (88:86), Igokea (91:89), Cedevita (95:91), Zadar (84:68) i Crvena zvezda (88:86).

Foto: Starsportphoto

 

Nezadovoljstvo prikazanim na parketu Beogradske arene nije krio ni Željko Obradović posle teškog poraza.

- Izvinjavam se svim navijačima Partizana što su gledali ovu bruku. Osećam veliku sramotu - rekao je Žoc.

I, zaista, crno-beli su u nekoliko navrata u ovoj sezoni igrali jako lošu košarku i ispod svih očekivanja, pogotovo za branioca titule.

Dugo je glavni problem bio nedostatak igračkog kadra usled povreda, pa je Željko Obradović prvi deo sezone "krpio" bez kapitena Kevina Pantera, Zeka Ledeja, Alekse Avramovića, Alena Smailagića i Mateuša Ponjitke.

Foto: profimedia

Kevin Panter dugo odsustvovao zbog povrede

Sada je svih 15 igrača zdravo i spremni su da pomognu, ali rezultati to ne pokazuju.

Pad forme nastupio je i u Evroligi, ali izgledi za plej-on još uvek nisu nestali.

Sa druge strane, prednost domaćeg terena u doigravanju regionalnog šampionata je u domenu teorije, a prošla godina je bila dobar pokazatelj koliko on znači, pogotovo kada ukrštaju koplja Crvena zvezda i Partizan.

Da li igrači olako shvataju ABA ligu, posle teških mečeva i putovanja po Evropi ili je možda sastav crno-belih toliko slabiji u odnosu na prošlu sezonu?

Mi pitamo Vas...

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija