• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.02.2024

13:22

Partizan doveo igrača osuđenog za silovanje! Kubanac stigao u Beograd (FOTO)

Starsportphoto

Partizan

Partizan doveo igrača osuđenog za silovanje! Kubanac stigao u Beograd (FOTO)

Podeli vest

Kubanski odbojkaš sa burnom prošlošću, Rikardo Kalvo Mancano, novo je pojačanje Partizana, potvrdili su crno-beli na društvenim mrežama.

U Beograd je stigao igrač koji ima iskustvo igranja u našem šampionatu, pošto je u prošlosti nastupao za Radnički iz Kragujevca i Spartak iz Subotice, dok u Partizan stiže iz turskog Diveli Beledijespora.

 

"Veliko pojačanje pred finiš sezone i borbu za odbranu titule! Kubanski reprezentativac Rikardo Kalvo Mancano pridružio se timu crno-belih! Igraće na poziciji dizača. Dobro nam došao", stoji u opisu fotografije na kojoj je tehničar sa trenerom crno-belih Bojanom Janjićem.

 

Poznat je Rikardo svetskoj javnosti kao jedan od petorice kubanskih reprezentativaca koji su u Tampereu u Finskoj 2016. godine tokom održavanja Svetske lige silovali devojku iz hotela u kom su odseli.

Osmorica članova kubanskog tima je optuženo, a nakon što su trojica oslobođena optužbi, četvorici, među kojima je bio i novi dizač Partizana, je određena zatvorska kazna u trajanju od četiri godine, dok je jedan dobio blažu kaznu za pola godine.

Mancanu je kazna prvo smanjena na tri i po godine, a potom i na godinu dana, pa je iz zatvora izašao već 2017. godine.

Osim što je igrao u rodnoj zemlji, uhlebljenje je nalazio i u Libanu, Srbiji, Kini i Turskoj. Sa reprezentacijom Kube je osvojio Panamerički kup 2016. godine, a u Libanu je proglašen za najboljeg servera i tehničara tamošnjeg šampionata.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija