• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.02.2024

09:35

Smeh do suza! Ovo je Obradovićeva reakcija na pomen penzije! (VIDEO)

Starsportphoto

Partizan

Smeh do suza! Ovo je Obradovićeva reakcija na pomen penzije! (VIDEO)

Podeli vest

Reakcija trenera košarkaša Partizana, Željka Obradovića, na jedno pitanje na konferenciji postala je viralna, a nasmejala je i novinare i gledaoce.

Naime, u pitanju jednog predstavnika medija bilo je pomenuto penzionisanje najtrofejnijeg košarkaškog stručnjaka Evrope, a Obradovićev izraz lica nikoga nije ostavio ravnodušnim. 

- Koliko se trenerska struka čuva u Srbiji, da li ćete i vi imati neke naslednike. Naravno, za srpsku košarku je najbolje da vi što duže ostanete u njoj, ali je neminovno da ćete u jednom trenutku morati da se penzonišete... - počeo je jedan novinar, a Željko Obradović se vidno iznenadio, pa se nasmejao, kao i drugi u sali (ovaj trenutak možete pogledati na 3:10 minutu u snimku ispod)


- Izvinjavam se ako sam pogrešio - uputio je izvinjenje čovek, a Žoc se nasmejao.

 

 

- Izvolite, izvolite, taman posla, sve ste u pravu -  rekao je dobro raspoloženi stručnjak, pa nastavio:

 

Foto: abaliga.com

 

 

 

- Udruženje trenera u Srbiji funkcioniše odavno, ja sam davnih godina, kada je to udruženje bilo osnovano bio i predsednik tog udruženja i naravno da sam u kontaktu sa ljudima koji to vode. Znam da se radi na edukaciji svih mladih trenera, da se radi beogradski seminar i sve da bi se omogućilo mladim trenerima da se usavršavaju. Što se mene tiče, ne znam koliko je mladih trenera bilo kod mene na trneingu, nikome nisam zabranio da dođe da gleda trening i svaki put kad sam mogao da pomognem, pomagao sam i to je što se tiče mene. Udruženje trenera jako dobro radi, imaju dosta dobrih programa, Beogradska klinika je poznata ne samo kod nas, već i u celoj Evropi i svetu i kad se pogleda koja imena dolaze, to takođe pokazuje.

 

 

Otkrio je proslavljeni trener i kada će u penziju.

- Što se mene tiče, u pravu ste, doći će taj trenutak, imam ja jednog prijatelja koji vodi računa o tome da mi šapne kad bude došao trenutak da se povučem - rekao je Obradović

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetske lidere? (VIDEO)

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!
Sami su to tražili

Tempirana bomba u srcu Evrope, sat otkucava! Brojke su neumoljive i sve su alarmantnije - može li stari kontinet preživeti?!

Demokratija je u Evropi zamišljena kao osnovna vrednost koju podržava šira javnost širom kontinenta. Istovremeno, a talas ekstremne desnice, čiji se vrhunac očekuje tokom evropskih izbora u junu, smatra se samo prolaznom političkom pojavom. I dalje se veruje da će evropska demokratija opstati - iako zvuči utešno, to nije sasvim tačno, piše Politiko .

21.05.2024

19:30

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija