• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Z.

17.05.2024

20:56

Nađ vezao dve pobede na klupi Partizana! Jednog igrača je posebno pohvalio!

Starsportphoto

Partizan

Nađ vezao dve pobede na klupi Partizana! Jednog igrača je posebno pohvalio!

Podeli vest

Trener crno-belih delimično zadovoljan nakon trijumfa nad Čukaričkim - 1:0 (0:0).

Uspeli su fudbaleri Partizana da ostvare cilj zacrtan u plej-ofu, obezbeđena je druga pozicija na tabeli i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ostvarena je večeras važna pobeda na Banovom brdu, nakon tačno tri godine, a strelac jedinog gola bio je Ksander Severina u 55. minutu. Ipak, treba biti realan i reći da je apsolutni heroj "parnog valjka" golman Aleksandar Jovanović, koji je blistao i skinuo nekoliko zicera.

Upravo njega je javno pohvalio i šef stručnog štaba.

- Mogu da budem zadovoljan ispunjenim ciljom, ostvarenom pobedom, ali ne i igrom. Pogotovo ne prvim poluvremenom, kada smo imali i pomoć vetra, a nismo ništa uradili. Ponovo je Aca Jovanović fantastično branio, samo u prvom delu je sprečio tri-četiri gola. Posle pauze je bilo bolje, taktički smo odradili posao, čekali i iskoristili priliku. Oni nisu uspeli da nam ozbiljnije zaprete, jedino iz prekida, ali smo i tu bili znantno spretniji. Čestitke momcima, oni su najzaslužniji za ovo - rekao je Nađ.

Foto: ATA Images

Albert Nađ

Nekada borbeni vezista je objasnio i zbog čega su njegovi izabranici bili tako bledi i bezvoljni u prvvih 45 minuta.

- Nismo tri godine slavili na Banovom brdu, to nije kratak period za Partizan. Nervoza i neki strah su prisutni, tu su i emocije. Bili smo u grču, imali problema, pretio nam je domaćin ozbiljno. Međutim, u drugom delu smo se znatno podigli i to me raduje. Saldanja je taktički odradio posao, kao i Zahid, zbog toga smo i imali mnogo bolju tranziciju u napadu. Ostvarili smo cilj u plej-ofu, obezbedili to drugo mesto, ostaje nam još duel sa kragujevačkim Radničkim, da završimo ovu sezonu pobedom - naglasio je Nađ.

Foto: Starsportphoto

Goran Stanić

S druge strane, Goran Stanić je bio razočaran zbog propuštenih šansi Čukaričkog.

- U prvom poluvremenu smo imali četiri-pet izglednih prilika i nismo ih krunisali pogotkom. Obično stigne kazna, pa smo iz jedinog šuta i primili gol. Nedostajao nam je brži pas, sporiji smo bili u donošenju odluka, pogotovo u napadu. Ipak, ne mogu mnogo toga da zamerim igračima. Čestitam Partiuzanu na pobedi, a nama ostaje da sezonu privedemo kraju kako dolikuje - poručio je Stanić.

Standings provided by Sofascore



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija