• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

27.05.2024

15:15

Ovo je za Partizan! Lesor podigao tri prsta i poslao poruku "grobarima"! Oglasio se i njegov brat! (FOTO/VIDEO)

Starsportphoto©

Partizan

Ovo je za Partizan! Lesor podigao tri prsta i poslao poruku "grobarima"! Oglasio se i njegov brat! (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

Francuski košarkaš Matijas Lesor (28) sinoć je sa Panatinaikosom osvojio Evroligu pošto je u finalu savladao Real Madrid, a članovi njegove porodice smatraju da veliki udeo u tom uspehu ima i košarkaški klub Partizan, za koji je sjajni centar dve godine od 2021. do 2023!

Sam Matijas je to usred slavlja sa navijačima svog kluba pomenuo i Partizan.

Ovo je za Partizan, takođe. Ljubav prema Partizanu će uvek biti tu, ali ljubav prema Pao je takođe tu. To je ludo. Ljubav prema Partizanu je takođe tu, to je ludo. Ali moram reći, brate. To je osveta za prošlu godinu jer je trebalo da osvojimo sa Partizanom i nismo uspeli. Ove godine smo dobili što je trebalo da dobijemo - rekao je Lesor, nakon čega je pokazao tri prsta.

Prethodno, putem Instragrama oglasio se Matijasov brat, Gari Lesor, koji je na srpskom jeziku ostavio poruku koja će oduševiti sve navijače crno-belih.

Podsetimo, i košarkaš Panatinaikosa je nakon duela najviše slavio sa saigračem iz Partizana Janisom Papapetruom i očigledno da su baš zbog dešavanja u crno-belom dresu bili naročito motivisani da savladali Madriđane.

Da i dalje vlada ogromna ljubav i poštovanje između porodice Lesor i crno-belog kluba potvrdio je Matijasov brat, a on je na Instagram storiju podelio sledeće:

"Sada mogu sa sigurnošću da kažem... Samo reč za naše crno-bele. Omogućili ste da dođemo ovde. Verovali ste u njega kao niko drugi. Ova titula je takođe vaša. Hvala", napisao je Gari Lesor na Instagram storiju.

Foto: Instagram printscreen

 

 

Kako izgleda Gari Lesor, pogledajte u narednim objavama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Garry Lessort (@garry_lsf)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Garry Lessort (@garry_lsf)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Garry Lessort (@garry_lsf)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Garry Lessort (@garry_lsf)

 

 

Matijas je nakon finala imao jedno vrlo emotivno izlaganje gde je pričao i o tome kako su ga nipodaštavali u prošlosti.

Znate, ja sam centar za Evrokup. Nisam dovoljno dobar za tim koji želi da osvoji Evroligu Slušao sam sva ova sra*a, a sad sam pokazao kako se to radi. Sada želim da znam ko je je*eni Evrokup centar, ko nije dovoljno dobar za pobednički tim. Recite mi sada! Hajde, o čemu je*eno pričate? - ljut i istovremeno ironičan bio je Lesor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija