• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

27.05.2024

12:45

Kladionice hitno promenile kvote! Ovo se ne pamti, poznate Novakove šanse

Tanjug/AP

Tenis

Kladionice hitno promenile kvote! Ovo se ne pamti, poznate Novakove šanse

Podeli vest

Svetske kladionice gube veru u prvog tenisera sveta Novaka Đokovića, koji je prošle godine osvojio tri velika trofeja - Rolan Garos, Australijn open i Ju-Es open.

Počeo je drugi grend slem u sezoni, srpski teniser brani trofej osvojen prošle sezone, ali je drugi favorit u Parizu. Kvota da će odbraniti titulu je pet.

Deluje da bukmejkeri sve manje veruju u našeg asa, pošto je kvota pre sedam dana na Đokovića bila četiri. Mada, Nole ne briljira ove sezone, nema nijedan trofej, čak je i on pred početak takmičenja bio suzdržan više nego obično, pa je jasno zašto su kladionice oprezne. I pored svega, retko je tokom minulih godina kvota u kladionicima na Novaka na nekom slemu bila ovako velika, jer je naš as skoro uvek bio prvi favorit. 

- Teško je da pričam kakva su očekivanja. Malo me je sramota da kažem šta su moja očekivanja. Sve osim titule za mene nije zadovoljavajuće, tako je oduvek bilo. Znam to. Zvučaće arogantno, ali imam karijeru koja tome govori u prilog. Kada igram na najvišem nivou i sada, to je glavni razlog što želim da nastavim da pišem istoriju, da osvajam titule. Pariz je jedna od tih tutula, zato su moje želje i ciljevi uvek isti. Sada moram da snizim očekivanja. Kada to kažem, mislim na to da ne razmišljam o turniru previše, da ne idem daleko, nego da idem meč po meč. Nisam igrao konstantno dobro duže vreme. Potrebno mi je to, da bih imao šansu da dođem do finala - poručio je prvi teniser sveta.

Foto: EPA Images

Kladionice ne veruju u Novaka Đokovića

 

Kladionice su dale poverenje Špancu Karlosu Alkaraz, na koga je kvota da će slaviti u Parizu 3,5, manja nego pre nedelju dana kada je bila 3,75. Treći favorit je ItalijanJanik Siner, a kvota na njegov trijumf u Parizu je 5,5.  Aleksandar Zverev, koji je nedavno trijumfovao na masters u Rimu, je četvrti favorit sa kvotom 8,5, dok je na šampiona Monte Karla Stefanosa Cicipasa 12, a 13 na Kaspera Ruda, koji je prošle godine poražen od Novaka Đokovića u borbi za trofej.

Kvota na "kralja šljake" Rafaela Nadal, koji je došao u Pariz po 15. trofej, je čak 23, pa možete da se "oparite", ako verujete u Španca. Kvota na Rusa Andreja Rubljova trenutno je 29, a da će Danil Medvedev trijumfovati kvota je 34, dok je 41 na Holgera Runea.

Novak Đoković u prvom kolu Rolan Garosa igra protiv domaćeg tenisera Pjer Ig Erbera, a na teren će izaći u utorak.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija