• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. V.

07.06.2024

20:40

Šok! Ledej napušta Partizan? Tri evroligaša u trci za Amerikancem

Starsportphoto

Partizan

Šok! Ledej napušta Partizan? Tri evroligaša u trci za Amerikancem

Podeli vest

Košarkaši Partizana završili su ovu sezonu bez osvojenog trofeja, zbog čega je najavljena potpuna rekonstrukcija ekipe. Pojedinim igračima ističe ugovor, a iz kluba bi neočekivano mogao da ode i Zek Ledej.

Kako prenosi poznati italijanski novinar Andrea Kalconi, krilni centar mogao bi da se vrati u Armani iz Milana. Isti izvor navodi da je Amerikanac čak potpisao predugovor sa "manekenima", kao i da njegovog eventualni dolazak ne znači da će ekipu napustiti Nikola Meli, koji takođe igra na istoj poziciji kao i Ledej. 

Iako momak iz Dalasa ima ugovor sa Partizanom još godinu dana, moglo bi da se dogodi da ovog leta napusti "parni valjak" u koji je stigao pre tri sezone i to upravo iz Armanija. 

 

 

Ipak, nije samo klub iz "grada mode" zainteresovan za borbenog krilnog centra. Kako prenosi poznata Instagram stranica "pbg.news" pored Armanija u trci za reprezentativca Azerbejdžana su još dva evroligaška kluba. Ekipa Monaka, koju s klupe predvodi srpski trener Saša Obradović, kao i grčki Olimpijakos. Navodi se da će crno-beli saslušati sve ponude i na kraju u dogovoru sa igračem doneti odluku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

Ledej je prethodnih godina bio jedan od ključnih igrača u redovima Partizana, a pomogao je i u osvajanju titule u ABA ligi prošle sezone. On je ove sezone u Evroligi prosečno beležio 10,2 poena, 4,6 skoka i 1,5 asistencija po utakmici. U ABA ligi u minuloj sezoni imao je učinak od 10,6 poena, 3,7 skokova i jednu asistenciju po meču. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)
Live TV

Na čelu države imamo čoveka koji se domaćinski ophodi prema svemu! Postajemo jedan razvojni i društveni epicentar ovog dela sveta! (VIDEO)

Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta, Boško Vasiljević, analitičar i Andrijana Arnautović iz Srpske radikalne stranke gostovali su u specijalnom programu Informer TV. Govorili su o današnjem obraćanju predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom kog je, između ostalog, pričao o eksploataciji litijuma u našoj zemlji.

24.06.2024

21:08

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija