• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. G.

14.06.2024

20:19

Ovo bi bila prava "bomba"! Bivši bek Zvezde menja Pantera u Partizanu?

Starsportphoto©

Partizan

Ovo bi bila prava "bomba"! Bivši bek Zvezde menja Pantera u Partizanu?

Podeli vest

Američki košarkaš Džordan Lojd (30) na meti je Partizana i mogao bi da bude zamena za Kevina Pantera (30), koji je nadomak potpisa za Barselonu, prenose specijalizovani košarkaški portali.

Lojd se ovog leta dovodio u vezu sa povratkom u Zvezdu, a kako stvari stoje, ponovo bi mogao da zaigra u Beogradu, samo u crno-belom dresu. Ovaj košarkaš, koji igra beka šutera, igrao je za Monako u prethodne dve godine, a u Zvezdi je nastupao u sezoni 2020/21. kada je bio ubedljivo najbolji igrač u timu.

Navijači crveno-belih naročito pamte onu trojku koju je postigao u petom meču finala protiv podgoričke Budućnosti, kada je pogodio odlučujući šut za titulu šampiona ABA lige.

Ostaje da se vidi da li će navijačima crveno-belih zabiti nož u leđa eventualnim potpisom za Partizan, ali treba istaći da je i u Zvezdi viđena identična situacija kakva se sada najavljuje u Humskoj. Naime, Zvezda je na leto 2020. godine ostala upravo bez Kevina Pantera, koji je otišao tada u Armani, a umesto njega je došao Lojd. Očigledno je da u Partizanu planiraju da po identičnom scenariju angažuju nekadašnjeg šampiona NBA lige sa Torontom.

Foto: Starsportphoto

Džordan Lojd

 

I to nije sve! Kako prenose "Eurohoops" i "Meridian sport", crno-beli prate i kakva je situacija sa Gabrijelom Ifeom Lundbergom (29), koji je prošle sezone nastupao za Virtus iz Bolonje

"Još se čekaju zvaničine potvrde dolazaka Vanje Marinkovića i Arijana Lakića, a vrlo “intenzivno” u istoj rečenici sa Partizanom pominju se i dva imena – Ife Lundberg i Džordan Lojd", prenose "Meridian sport" i "Eurohoops".

Podsetimo, danas je iz više izvora potvrđeno da će klub iz Humske napustiti kapiten Kevin Panter, za koga je zainteresovana Barselona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)
Live TV

Evropsko prvenstvo u fudbalu nije sport, to su gladijatori! Ćutanje UEFA je bruka za ovu organizaciju! (VIDEO)

Navikli smo na dvostruke aršine prema našoj zemlji. Hoće li uopšte doći do odgovora UEFA na vređanje Srba na stadionu utakmice između Hrvatske i Albanije. Na ovu temu, u emisiji "Info jutro" govorili su prof. dr Boris Bratina, sa Univerziteta u Kosovskoj Mitrovici i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM. Naknadno je u emisiju došao i Aleksandar Kovačević, ekspert za energetiku koji je komentarisao nestanak struje u regionu.

22.06.2024

09:32

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija