• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

29.06.2024

14:48

"Parni valjak" radi punom parom! Sulejmani ponovo u Humskoj!

Starsportphoto

Partizan

"Parni valjak" radi punom parom! Sulejmani ponovo u Humskoj!

Podeli vest

Nekadašnji fudbaler Partizana, Miralem Sulejmani (35), postaće novi šef skauting službe Partizana.

Nekadašnji reprezentativac Srbije latiće se funkcije u Humskoj i na taj način će se posle bogate internacionalne karijere vratiti u klub u kojem se afirmisao.

Sulejmani je u igračkim danima nosio dres Herenvena, Ajaksa, Benfike i Jang Bojsa, a sada je rešio da traži fudbalske bisere i skreće voljenom klubu pažnju na njih. Angažovaće i pomoćnike Nenada Marinkovića, koji je većskaut u omladinskoj školi crno-belih, ali i  Filipa Osmana.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @pbg.news

 

 

O ostalim imenima biće reči u narednim danima, ali kako sada stoje stvari, Partizan neće morati da brine za podmladak.

Inače, Sulejmani je minule sezone igrao u Železničaru iz Inđije sa kojim je izborio ulazak u Prvu ligu Srbije, ali je zbog propusta i izostanka licence Slovan iz Rume postao član saveznog ranga.

Zanimljivo je ovih dana u Humskoj, a danas je predstavljen i novi igrač crno-belih, Ibrahim Zubairu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Šiptari zbijaju redove posle terorističkog napada u Beogradu! Kurtijevac zapretio: Mi smo spremni...
Politika

Šiptari zbijaju redove posle terorističkog napada u Beogradu! Kurtijevac zapretio: Mi smo spremni...

Šiptarski ekstremista Glauk Konjufca, jedan od najbližih saradnika "premijera" Aljbina Kurtija i takozvani predsednik "kosovskog parlamenta", poručio je da su "institucije jedinstvene po pitanju tri uslova koje je Kurti postavio u Briselu" - priznanje nezavisnosti "Kosova", izručenje Milana Radoičića Prištini i povlačenje pisma koje je Beograd poslao u Brisel.

01.07.2024

14:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija