• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. N.

28.07.2024

12:32

Trifunović: Mi smo Partizan i od nas se očekuju pobede

Starsportphoto

Partizan

Trifunović: Mi smo Partizan i od nas se očekuju pobede

Podeli vest

Morali smo da pobedimo, nismo smeli da izneverimo navijače, poručio je mladi fudbaler Partizana Nemanja Trifunović.

Crno-beli su dobili težak udarac kada su na gostovanju Dinamu iz Kijeva poraženi 6:2. Ipak, uspeli su da se izdignu i pobede Jedinstvo (4:0) na gostovanju u meču 2. kola Superlige Srbije. Strelac drugog gola ističe da se nisu smeli i n Ubu da podbace.

- Bilo je teško podići se posle utakmice u Lulblinu, ali smo zajedničkim ciljem i konstantnim radom i predanošću, sklonili fokus sa Dinama i svu energiju usmerili na ligašku utakmicu. Mi smo Partizan i to se od nas očekuje. Nismo smeli da izneverimo navijače, hvala im što su bili tu da nas podrže, mnogo nam znači - rekao je Trifunović. 

Foto: Starsportphoto

Đorđe Jovanović

 

Zadovoljan posle meča bio je i strelac dva gola Đorđe Jovanović. Prvi put je pogodio od povratka u Partizan ovog leta. 

- Prva utakmica, malo sam bio nervozan, teška za nas posle Dinama, ali se dobro završila. Natho mi je dao mnogo dobrih lopti i slušao sam savete trenera, tako da se sve isplatilo. Jedna utakmica, dva gola, ništa suštinski ne menja, ali je meni lakše, jer sam kod skinio teret i pao mi je kamen sa srca. Trudiću se maksimalmo svakim danom i nadam se da će biti sve bolje i bolje - zaključio je Jovanović. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija